Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi miatt értek véget az eddigi kapcsolataid?
Az első még kisiskolás koromban volt :P Úgy nézett ki szerelem lesz a vége, de nem az lett... szépen elfelejtettük egymást.
A másodikat én dobtam ki véletlen (jó ez így hülyén hangzik) a csaj többet akart, én meg hülyegyerek tiniként azt hittem csak szivat, később képes volt kiállni mellettem többször is akkor amikor hülyegyerek tiniként több SZÁZAN!!!!! szivattak mindenféle sz*rral! A mai napig jóban vagyunk! Amolyan életmentő volt a lexarabb helyzetben!
A harmadik leányzónak túl nagy volt a szája, olyan leszarom stílus volt.... hagyjuk.
Utánalévőnek 1 nagy szerencséje volt: az hogy nem középsuli 10-ben történt ami történt, mert valószínűleg kitéptem volna az utolsó szál haját is annyira felidegesített mindenki (csakúgy kijelentette hogy vízfejű vagyok, mert adtam a hülyét, mondom inkább anyázzál!) ui: Osztálytársamat 10-ben meg akartam ölni mert kijelentette részegen, beszívva hogy: dögöltem volna meg a kórházi ágyon! Azt ez is ilyenekkel jött, hát nagyon felment bennem a pumpa! Mindezt úgy hogy még nem is közöltem vele hogy mi a helyzet: Gennyes agyhártyagyulladásom volt 7 évesen és van 1 minimális kézremegés meg ilyen bizonytalanság és igen, ottmaradt 1 cysta az agyamban és igen b*mmeg! Vízfejű vagyok, ha azt vesszük! Mondtam neki hogy örüljön annak hogy nem járt így, mert ez így nyersen, alone nature, nagyon gáz. Mondjuk láttam tőle elég gáz dolgokat azóta: mostani csávójával láttam 1X hogy viccből pofozgatták egymást: na mondom grat! A mai fejemmel nem ütnék meg 1 nőt!
Aki most van az legalább normális.....
1.: Nagyon rosszul bánt velem, elvette az önbizalmamat, nem volt szex, azt hitte ő mindenkinél okosabb, lenézett ilyenek miatt hogy tinédzser vagyok meg szeretem az irodalmat és a pop zenét. Volt fizikai fájdalom okozása is. Én szakítottam.
2.: Nem volt túl érett egy kapcsolatra, ezt mások is mondták. Depressziós volt és nagyon lehúzott. Nem nagyon szeretett velem talizni mert nagyon antiszoc volt. Volt egy másik csaj akibe szerelmes volt előttem, kiderült, hogy közben is, lebukott, hogy beszél vele de megbeszéltük, próbáltam elhinni neki, hogy csak barátok. Sokat hazudott nekem mint kiderült. Végül ő dobott ki mert összejött ezzel a csajjal.
3.: Elég agresszív beállítású gyerek volt, csomó problémája volt. Csúnyán beszélt velem, ha veszekedtünk, akkor elhordott minden kvának. Hazudott sokat az apró dolgoktól kedve a nagy dolgokig. Egyre kevesebbet beszélünk és taliztunk, az utolsó két hónapban heti 50 perceket amiből 45 azzal telt el hogy elmondta hogy megy haza. Azt mondta hogy nem szeret velem lenni de szakítani nem akart. Én kidobtam de visszakönyörögte magát, aztán 3 nap múlva ő dobott ki. Szakítás előtt nem sokkal nekib.aszott a falnak mert szerinte beszóltam neki és azt mondta örüljek hogy nem törte el a kezemet.
4.: Ő más volt mint az exeim mert neki jó élete volt, egzisztencia, boldogság, egy jól menedzselt élet. Én hozzá képest egy kis szar voltam :D Ő eltartotta magát értelmes munka jó hobbik, én otthon laktam tanultam diákmunkáztam és unalmas voltam. Emiatt nem tudott belém szeretni és két hónap múlva megmondta hogy nem szeret úgyhogy legyen vége.
5.: Hát ez egy rövid dolog volt, igazából hamar elmondta, hogy anyuci nem engedi, hogy szexeljen velem házasság előtt, úgyhogy kidobott :D (22 volt a srác).
6.: Megcsalt, igazából az első naptól kezdve. Hamar lebukott, én dobtam ki. Nem csak ez volt a baj amúgy, hanem nem szeretett engem soha, és félt megbeszélni a problémákat. Az első két hétben találkoztunk csak kettesben, utána minden alkalomra beszervezett egy havert vagy egy családtagot vagy rendezett egy bulit úgy hogy nem szólt róla előtte és úgy mentem át hogy csak ketten leszünk...
Az első csak az anyját imádta, én nem fértem bele a képbe. Évekig próbáltam, de aztán egyre inkább eltávolodtunk egymástól, így elköltöztem.
A második egy hosszú házasság volt. Az évek alatt kiderült, hogy a közös célok tartottak össze minket, semmi más. Mindenben nagyon jól tudtunk együttműködni, ami valami projekt volt, de tűz nem volt köztünk semmi. Mikor kiderült, hogy volt az évek alatt több szeretője is, elváltam tőle.
Volt még néhány rövid, jelentéktelen kapcsolat. Mindig én szakítottam, mert egyszerűen nem passzoltunk.
Az ex csajom el kezdett ismerkedni egy gyerekkel a végét járta már a kapcsolat, ez a sokadik pasi volt. Hagytam kezdettől fogva tudtam, hogy a gyerek meg akarja dugni.
Úgy is lett, zsák a foltját. Le írtam minden szaftos részletet de vissza töröltem mer már én is unom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!