Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Elmesélnétek a legfájdalmasabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmesélnétek a legfájdalmasabb szakításotokat és a továbblépéseteket?

Figyelt kérdés
Úgy érzem enyhülne az én fájdalmam is ha valaki más megosztaná a történetét velem és azt hogyan lépett túl ezen..

2023. dec. 22. 15:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Nem csak a párkapcsolatról szól az élet. Hagyd egy kicsit ezt a szerelem dolgot, fedezz fel teljesen új dolgokat, bulizz, élj, sportolj😊

Most fogok elválni, csakis a 9 hónapos babámra és saját magamra fogok koncentrálni. Az élet nem áll meg. Ne epekedj kapcsolat után.

6.válaszoló voltam.

2023. dec. 28. 00:13
 12/15 anonim válasza:
82%
Olyan fajdalmas ezeket olvasni..
2023. dec. 30. 21:29
 13/15 anonim ***** válasza:
76%
Olvasni is fájdalmas és érezni is. Ebben vagyok, nem tudok aludni se és fáj mindenem. Legjobban az emlékek.
2024. febr. 13. 08:09
 14/15 anonim ***** válasza:
76%
18 évesen történt, éreztem, hogy a kapcsolatom már nem jó, de nem akartam még kilépni. Nagyon összevesztünk egyik nap. Másnap reggel a suliban még mosolygott rám, próbált cuki lenni, én még haragudtam rá. Elkezdődött az óra, ő abban a 45 percben eldöntötte, hogy szakít velem. Szünetben volt képes ezt megtenni. Aztán mennünk kellett órára. Azt mondta nagyon szeret de nem akar többet fájdalmat okozni nekem úgyhogy legyen vége. Na nekem ez akkora arcon csapás volt, a semmiből mond egy ilyet... El sem akartam hinni. Három hétig még ostromoltam, ha mást nem legalább beszélgetni akartam. Ő nyíltan nem mert lekoptatni ezért direkt megalázott többször is, hogy lekopjak róla. Én abban a három hétben alig ettem valamit. Sokat sírtam. Nem tudtam koncentrálni semmire. Aztán egy kicsit jobb lett, erre megtudtam, hogy a szakítás valódi oka a "nem kell érte aggódni" lány volt. Kitették Facebookra, hogy összejöttek. Ez azért nagyon fájt. Több, mint fél évbe telt a továbblépésem. Sokat voltam barátokkal, buliztam, pasiztam (semmi komoly), új hobbiba kezdtem, lefogytam (szándékosan, egészségesen). Jól jöttem ki belőle és amúgy nem sokkal később ők is szakítottak :D
2024. febr. 13. 19:18
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
14, de jó, hogy jól jöttél ki belőle. :) ez régen történt ?
2024. febr. 13. 21:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!