Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitsak ezek utan a baratnommel?
Figyelt kérdés
Szoval a helyzet a kovetkezo: fel eve jottunk ossze a baratnommel. O akkor szakitott egy honapja az exevel akivel 2 evig volt egyutt es aki megcsalta nem egy alkalommal es megalazta semmibe vette stb. Egy helyen dolgoztunk (en mostmar nem dolgozok ott) es nekem meselte ezeket a dolgokat es a sztorizgatasok kozbe jottunk ra hogy amugy mi ossze illunk meg jol erezzuk magunkat egymassal aztan akkor randiztunk meg minden ugy ment ahogy ilyenkor mennie kell jol alakultak a dolgok szoval nem egy eroltetett tortenet volt es vegul osszejottunk. Persze az elejen tudtam en hogy meg nem teljesen engedte el azt ami tortent vele es ezt meg is beszeltuk annak idejen de aztan jol alakultak a dolgaink, boldogok voltunk jol ereztuk magunkat. De az elmult nehany hetben elegge eltavoldtunk egymastol en meg is kerdeztem miert van ez es az volt a valasz hogy azert mert nagyon sokat dolgozik, folyton faradt es ezert a kedve sem jo (hozzáteszem belekenyszeritettek egy nehez munkakorbe amit raadasul utal is szoval elfogadtam az erveit). Aztan tortent a minap hogy reszt vett az eves ceges bulin, ahol jol berugott es hivtak a kollegai, hogy menjek erte haza kene hoznom. Amikor odaertem egy kollega segitette az autohoz, folyamatosan sirt es fel fullel hallottam ahogy mondja a kolleganak: “de akkor is hianyzik”. Miutan be lett ultetve az autóba megkerdeztem a kollegat miert sir es o mondta hogy a volt parja miatt szoval probaljam igy kezelni a helyeztet. Aztan itthon is folyamatosan sirt meg mondogatta hogy ot kihasznaljak meg tonkretettek lelkileg de nem akarja pontosan elmondani mi a baj mert az fajna nekem es neki is faj…Na most kerdem en: ezek utan mi tevo legyek? A baj az hogy en nagyon szeretem ot es nem tudom mi lenne vele ha most kiadnam az utjat. Mondjam neki hogy menjen el szakemberhez, aki segit neki tovabblepni es akkor egyutt maradunk vagy mi?
Megismerkedtem egy lánnyal, minden jó volt, összejöttünk,szerelmes lettem belé, aztán egyik este hajnalban elkezdett sírni, hogy nem tudja hogy jó barátnő tud e lenni merthogy hiányzik az exe aki igazából nem is az exe csak összejártak stb. Azt tudni kell róla hogy ő borderlineos, szóval közben ment az érzelmi hullámvasút, hogy hetente "annyira szeretlek"-"nem vagyok biztos az érzéseimben" váltakozott. Mivel szerelmes voltam próbáltam megoldani a helyzetet, de végül pár hét múlva hirtelen szakított, és másnap átment egy másik sráchoz, aztán meg sírt, könyörgött, hogy mégis legyünk együtt, stb., nekem meg életem szerelme volt ugyanis soha nem voltam még szerelmes rajta kívül, úgyhogy nem bírtam a könyörgését visszautasítani, aztán még több hullámvasút volt, végül nagy nehezen szakítottam miután kiderült hogy még egyszer lefeküdt azzal a sráccal, akivel előtte és akit állítólag utált hogy kihasználta.
Na mindegy igazából nyilván tisztában vagyok vele hogy mentális beteg volt, ettől függetlenül nem túl fényes első szerelmi élmény.
Habár végül az exe nem került képbe, de azért sosem jó jel ha valaki új kapcsolatban még az exe miatt sír meg ilyesmi
2023. dec. 22. 06:33
13/16 anonim válasza:
Jobban jársz ha meneszted mert ő még legbelül az exèt szereti.Szerintem rajtad csak vigasztalódik.Bocs de én innentől meneszteném.Maximum dugópajtinak meghagynám de olyat nem terveznék vele ami visszafordíthatatlan és sok időre szól.
2023. dec. 22. 06:57
14/16 anonim válasza:
Nem feltétlenül van túl az exén, de egyáltalán nem olyan értelemben, hogy még szereti vagy visszamenne hozzá. Nagyot csalódott, és lehet, hogy ez most ismét felszakadt az alkohol vagy valami téma hatására.
Beszélgetnek még? Én megvárnám, hogy szóba hozza ezt, ha nem, akkor én óvatosan rákérdeznék, hogy mi van. Próbálj empatikus lenni és megértő, de nyilván nem balek.
A pszichológus egyébként jó gondolat, nem csak azoknak kell járni, akikkel óriási tragédia történt, egy megcsalásos sztoriban is tud segíteni lezárni, és önismeretben fejlődni.
2023. dec. 22. 07:28
15/16 A kérdező kommentje:
Nem beszel az exevel nagyon regota. Es nem hozta szoba mert amugy annyira reszeg volt, hogy semmire nem emlekszik nagyjabol es meg en sem hoztam szoba.
2023. dec. 22. 08:06
16/16 anonim válasza:
Én a helyedben kiraknám ezt neki le kell rendeznie magában addig meg legyen egyedül. Ha szereted adj neki időt és ha ő is szeret akkor úgyis együtt lesztek. Sose szabad egyik kapcsolatból a másikba menni ha nincs lezárás ilyenkor akarva akaratlanul pont az történik amit írtál. Egy bántalmazó kapcsolatot nagyon nehéz egyébként is elengedni nem csak azért mert érzelmek voltak. Mond meg neki hogy hogy most legyen egyedül és rendezze a sorait és aztán ha úgy alakul hónapok múltán is hogy akarjátok a kapcsolatot akkor az jól is elsülhet. Ne aggódj miatta ez normális hogy most össze van törve és össze van zavarodva de pont ezért kell idő hogy tisztán lássa a dolgokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!