Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakitsak ezek utan a baratnom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitsak ezek utan a baratnommel?

Figyelt kérdés
Szoval a helyzet a kovetkezo: fel eve jottunk ossze a baratnommel. O akkor szakitott egy honapja az exevel akivel 2 evig volt egyutt es aki megcsalta nem egy alkalommal es megalazta semmibe vette stb. Egy helyen dolgoztunk (en mostmar nem dolgozok ott) es nekem meselte ezeket a dolgokat es a sztorizgatasok kozbe jottunk ra hogy amugy mi ossze illunk meg jol erezzuk magunkat egymassal aztan akkor randiztunk meg minden ugy ment ahogy ilyenkor mennie kell jol alakultak a dolgok szoval nem egy eroltetett tortenet volt es vegul osszejottunk. Persze az elejen tudtam en hogy meg nem teljesen engedte el azt ami tortent vele es ezt meg is beszeltuk annak idejen de aztan jol alakultak a dolgaink, boldogok voltunk jol ereztuk magunkat. De az elmult nehany hetben elegge eltavoldtunk egymastol en meg is kerdeztem miert van ez es az volt a valasz hogy azert mert nagyon sokat dolgozik, folyton faradt es ezert a kedve sem jo (hozzáteszem belekenyszeritettek egy nehez munkakorbe amit raadasul utal is szoval elfogadtam az erveit). Aztan tortent a minap hogy reszt vett az eves ceges bulin, ahol jol berugott es hivtak a kollegai, hogy menjek erte haza kene hoznom. Amikor odaertem egy kollega segitette az autohoz, folyamatosan sirt es fel fullel hallottam ahogy mondja a kolleganak: “de akkor is hianyzik”. Miutan be lett ultetve az autóba megkerdeztem a kollegat miert sir es o mondta hogy a volt parja miatt szoval probaljam igy kezelni a helyeztet. Aztan itthon is folyamatosan sirt meg mondogatta hogy ot kihasznaljak meg tonkretettek lelkileg de nem akarja pontosan elmondani mi a baj mert az fajna nekem es neki is faj…Na most kerdem en: ezek utan mi tevo legyek? A baj az hogy en nagyon szeretem ot es nem tudom mi lenne vele ha most kiadnam az utjat. Mondjam neki hogy menjen el szakemberhez, aki segit neki tovabblepni es akkor egyutt maradunk vagy mi?

2023. dec. 22. 00:39
A kérdező szavazást indított:
Szakitas
Segitsek neki tovabblepni
20 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
69%

Beszélj vele miután kijózanodott. Lehet, csak elkapta az önsajnálat és a sok piától beakadt a lemez.

Ha mégis vonzódik még az exéhez netán, azért nem kell pszichológushoz menni. Fél év telt el.

2023. dec. 22. 00:45
 2/16 anonim ***** válasza:
6%

szakemberhez :D :D :D

TE vagy a szakember, mert továbblépett feléd... tehát neked kell beszélned vele

ja és furcsa egy munkahely hogy őt meghívták de téged nem, ezt legközelebb vagy ne írd bele, vagy részletezd, hogy miért történt így, pl. más részlegen dolgoztok, és csak nekik volt buli, nektek nem

amúgy ha elengednéd, valszeg legalább egy dugásra újra összejönne vele, szal okos légy

2023. dec. 22. 00:49
 3/16 A kérdező kommentje:
Kerdes az elsohoz: es ha megis vonzodik az exehez? Akkor szerinted is ajtot kell nyitni neki aztan viszlat?
2023. dec. 22. 00:54
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

2

Céges bulira nem szokás a párokat meghívni. Ő már nem ott dolgozik. ÍRta,

2023. dec. 22. 00:55
 5/16 A kérdező kommentje:
Masodik! Beleirtam zarojelben, hogy en mar nem dolgozok ott, szoval ezert nem voltam hivatalos az esemenyre.
2023. dec. 22. 00:56
 6/16 anonim ***** válasza:
86%

3

EZt tudod, hogy mit akarsz tenni. Lehet, hogy még vonzódik, lehet, csak a megcsalásokat nem tudta feldolgozni, hogy így bántak vele.

2023. dec. 22. 00:56
 7/16 A kérdező kommentje:
Hat igazabol ha meg vonzodik hozza akkor nincs kerdes, mennie kell.. ha neki az vonzo hogy tonkreteszik akkor menjen vissza hozza.
2023. dec. 22. 01:05
 8/16 anonim ***** válasza:
88%
Az exe traumás kötődést hozott létre, nem vonzódik hozzá csak érzi hogy kiegyenlítetlen mert az exe elvett tőle mindent ő meg csak adott. Emiatt nem érdemes kidobnod mert csak olyankor jön elő ha szrul van. Mert az exével is szrul volt és az előhozza. Ha jól van akkor nem fog ilyen emberre gondolni. Nem kellene innia.
2023. dec. 22. 02:57
 9/16 anonim ***** válasza:
76%
ez a nő nem 100% engedd el had menjen vissza az exhez. jobb neked nélküle
2023. dec. 22. 04:04
 10/16 anonim ***** válasza:
52%
Amikor nekem ilyen volt egy exemmel, annak nagyon rossz vége lett
2023. dec. 22. 05:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!