Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan éljem túl? A barátom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan éljem túl? A barátom a súlyom miatt szakított velem.

Figyelt kérdés

Visszagondolva annyi jel jutott eszembe, a fejem a falba verem amiért nem figyeltem és ide jutottunk. :(

Három éve voltunk már együtt és tegnap arra mentem haza, hogy a nappaliban ül az összecsomagolt dolgai mellett. Láttam rajta rögtön, hogy baj van aztán mondta sajnálja az egészet de őszinte lesz hozzám és már nem tud vonzódni hozzám. Elmondta, hogy úgy érzi megpróbált mindent, ezért próbált hívni sétálni, biciklizni, ezért próbált új receptek alapján főzni. Emlékszem rá, hogy kb fél éve óvatosan szóba is hozta a hízásom de nem vettem komolyan. Amikor megismerkedtünk akkor is teltkarcsú voltam de sajnos kb 25 kilóval vagyok most több.

Valahogy úgy gondoltam a mi párosunk erős, fix. Nagyon elkeseredtem, próbáltam meggyőzni, hogy adjon időt és lefogyok, de csak rázta a fejét. Láttam, hogy sajnálva néz. :( Elbúcsúzott, minden jót kívánt és elment. Azóta csak sírok.. szerintetek van esély arra hogy meggondolja magát? Akár most, akár később ha fogyok?

Veletek történt már hasonló helyzet?

28N

2023. dec. 13. 12:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
80%
10-es, azért ez így nem igaz. 25 kg hízás, úgy hogy alapvetően sem volt vékonyka egy erősen túlsúlyos alakot eredményez ami már az egészségre is ártalmas. A csávó jelezte, hogy neki ez nem jó es fel évig várt. Mit kellett volna még tennie? Nézni ahogy meg többet felszed es még kövérebb lesz? Nem 5-10 kg-s kis hizasrol van itt szó. Ráadásul semmibe vette a másikat, aki nem csontsovanyra akarta lefogyasztani, hanem azt akarta visszakapni akit megismert, aki megtetszett neki, akihez vonzódott.
2023. dec. 14. 17:17
 12/15 anonim ***** válasza:
62%
Nem a súlyod miatt hagyott el.
2023. dec. 14. 17:34
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nőként mondom, ez nagyon gáz - a TE részedről.

FÉL ÉVEN keresztül mondta, hogy baj lesz, szrtál az egészbe.

Nekem is volt ilyen exem, azt hitte, hogy csak a számat tépem, és full nem értette, miután háromhónap hasztalan "kommunikáció" után kidobtam.

Szóltam neki, kértem, hgoy változtasson, "jójó" - abszolút nem érdekelte.

Az exed is próbált figyelmeztetni, nem figyeltél rá. így jártál, 25 kg pedig bocs, de rengeteg.

2023. dec. 14. 22:33
 14/15 anonim ***** válasza:
12- nek igaza van, illetve inkább úgy mondanám hogyvalószínűleg nem csak emiatt hagyott el. De például hívott biciklizni sétálni de nem mentél, ez a hozzáállás is közre játszhatott.
2023. dec. 17. 20:09
 15/15 anonim ***** válasza:
Ez volt már pár napja a pasi szemszögéből. Ugyanez írta, a szöveg megegyezik. Linkelni nem tudom mert nem válaszoltam rá.
2023. dec. 17. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!