Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom szakított velem, mert rájott hogy regisztráltam a puncsra, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Csak kivancsisagbol regisztraltam, kep nelkul es igaz h cseteltem mintha belemennek, de ezt is csak kivancsisagbol. Nem is talalkoztam volna soha senkivel onnan, tenyleg. Van meg remeny h higgyen nekem?2023. máj. 21. 19:01
2/11 anonim válasza:
Most puncsolhatsz a barátodnál :D
3/11 anonim válasza:
Te hinnél neki,ha ő csinálta volna?
4/11 anonim válasza:
Hiába hisz, megtetted. Tehát nem Ő volt számodra a fontos, hanem saját magad kíváncsisága.
5/11 anonim válasza:
Hülye ember a saját kárán tanul. Így jártál. Hagyd békén, hadd találjon olyat, aki nem "kíváncsi ".
7/11 anonim válasza:
Hát ezt már senki se fogja elhinni neked. Hagyd hadd menjen és majd a következőnél már okosabb leszel.
8/11 anonim válasza:
Ja, aztán csak kíváncsiságból le is feküdtél valamelyikkel pénzért, mi?🤣A “csak kíváncsiság” nem ment fel semmi alól, ahogy a “részeg voltam” és a “no homo” sem.
9/11 anonim válasza:
Kchhhhhh...incel provokálós kérdés.
Ráadásul abból is a gyengébb version.
10/11 anonim válasza:
Abban az esetben van remény, ha átlag feletti csaj vagy, Ő meg egy szerencsétlen lúzer, aki nem talál másik hozzád hasonló kaliberűt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!