Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Érdemes még társkeresőre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes még társkeresőre regisztrálni?

Figyelt kérdés

Utoljára 3 éve voltam fent Randivonal-on, akkor is nagyon nehezen jött össze egy randi, mert a srác nem akart beülni sehova, mert fölöslegesen nem akar költeni (volt aki ezt így meg is mondta).

Most nézem, hogy egy étteremben egy pizza 3000 forinttól kezdődik (!) waaa ez nagyon durva. 3 év alatt 3x költség...

Én már nem vagyok tini, hogy a parkban randizzunk, sétálgassunk a Gellért-hegyen. :)

2022. júl. 28. 17:53
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
41%
A te korodban mar nem sétálnak az emberek? 80 évesen ne randizz már szerintem. 🤣
2022. júl. 28. 17:55
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretnél magad mellé valakit, akkor érdemes.
2022. júl. 28. 18:00
 3/23 A kérdező kommentje:

Nem azt mondtam, hogy nem lehet sétálni!

De hogy az egész randi séta a parkban, órákat, de hogy kényelmesen beülünk valahova vacsorázni, az nem, mert az sokba kerül.

2022. júl. 28. 18:02
 4/23 anonim ***** válasza:
91%

Akkor keress olyan helyszint ami nem kerül sokba. Első randin én sem ültem be étterembe, pedig megkérdezte a randipartnerem hogy meghívhat e ebédelni. Ittunk egy üditőt és ennyi.

Amúgy meg biztosan van pesten olyan hely ahol nem 3000 ft egy pizza.

Én 2 hete siófokon ebédeltem és a főétel 2490 ft volt. Olyan adag amit meg se tudtam enni.

2022. júl. 28. 18:06
 5/23 anonim ***** válasza:
44%
Ismerkedj korosabb irodistákkal inkább, azok majd elvisznek szépkártyával és kényelmesen megetetnek a céges restiben.
2022. júl. 28. 18:06
 6/23 anonim ***** válasza:
65%
Férfiként: Egy vacsora 10EFt. Elég sok nő elmegy randizni random pasikkal, vacsi, eszünk-iszunk aztán bocsi, nem te vagy az igazi. Én a magam részéről elmennék veled egy egy órás sétára, aztán elköszönnék illedelmesen. Ha látunk egymásban lehetőséget, találkozhatunk megint, de vacsoráról ne is ábrándozz. Azt majd ki kell érdemelni bizalommal, az meg nem fog egyből jönni. Cserébe megígérem, hogy nem firtatom a szexet, sőt ha te kezdeményeznéd, elutasítanám. Ez így fair play?
2022. júl. 28. 18:12
 7/23 anonim ***** válasza:
70%
Ha nincs lehetőséged élőben ismerkedni, akkor jobb híján kénytelen leszel. Én is ebben a cipőben járok. De sok reményt ne fűzz hozzá, szerintem már nem csak a költségek miatt, hanem szimpla lustaságból sem akarnak találkozni. Még ingyenes, sétálós formában sem. Csak fenn vannak, írogatnak, de minek? Nem akarnak semmit. Vagy legfeljebb azt, hogy menj házhoz, lehetőleg vigyél magaddal valami finomat és italt is. És még a nőket ekézik itt, hogy csak unalomból meg egotuningból vannak fenn...
2022. júl. 28. 18:52
 8/23 A kérdező kommentje:

Igen! Ezzel találkoztam én is, amikor fent voltam, többeknél:

"Vagy legfeljebb azt, hogy menj házhoz, lehetőleg vigyél magaddal valami finomat és italt is."

2022. júl. 28. 19:07
 9/23 anonim ***** válasza:
40%
Nem, elég ha itt utalásokat teszel arra, hogy nő nemű vagy, és már válogathatsz is a temérdek privát között
2022. júl. 28. 19:08
 10/23 A kérdező kommentje:

Ilyenekt szoktam kapni:

"Szia! Alkalmi kapcsolatra keresek partner. Akár fizetek is!! XY"

Kezdem azt hinni, előbb mentek egy hivatásos lányhoz X összegért, mint vacsorázni egy rendes lánnyal.

2022. júl. 28. 19:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!