Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes még társkeresőre regisztrálni?
Utoljára 3 éve voltam fent Randivonal-on, akkor is nagyon nehezen jött össze egy randi, mert a srác nem akart beülni sehova, mert fölöslegesen nem akar költeni (volt aki ezt így meg is mondta).
Most nézem, hogy egy étteremben egy pizza 3000 forinttól kezdődik (!) waaa ez nagyon durva. 3 év alatt 3x költség...
Én már nem vagyok tini, hogy a parkban randizzunk, sétálgassunk a Gellért-hegyen. :)
Nem azt mondtam, hogy nem lehet sétálni!
De hogy az egész randi séta a parkban, órákat, de hogy kényelmesen beülünk valahova vacsorázni, az nem, mert az sokba kerül.
Akkor keress olyan helyszint ami nem kerül sokba. Első randin én sem ültem be étterembe, pedig megkérdezte a randipartnerem hogy meghívhat e ebédelni. Ittunk egy üditőt és ennyi.
Amúgy meg biztosan van pesten olyan hely ahol nem 3000 ft egy pizza.
Én 2 hete siófokon ebédeltem és a főétel 2490 ft volt. Olyan adag amit meg se tudtam enni.
Igen! Ezzel találkoztam én is, amikor fent voltam, többeknél:
"Vagy legfeljebb azt, hogy menj házhoz, lehetőleg vigyél magaddal valami finomat és italt is."
Ilyenekt szoktam kapni:
"Szia! Alkalmi kapcsolatra keresek partner. Akár fizetek is!! XY"
Kezdem azt hinni, előbb mentek egy hivatásos lányhoz X összegért, mint vacsorázni egy rendes lánnyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!