Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes még társkeresőre regisztrálni?
Utoljára 3 éve voltam fent Randivonal-on, akkor is nagyon nehezen jött össze egy randi, mert a srác nem akart beülni sehova, mert fölöslegesen nem akar költeni (volt aki ezt így meg is mondta).
Most nézem, hogy egy étteremben egy pizza 3000 forinttól kezdődik (!) waaa ez nagyon durva. 3 év alatt 3x költség...
Én már nem vagyok tini, hogy a parkban randizzunk, sétálgassunk a Gellért-hegyen. :)
10#
Légy olyan nő, akire a férfiak szívesen költenek. Valahogy nekem a randikon amúgy sose okozott problémát hogy meghívjanak valahova.
Ha valamennyire is jól nézel ki akkor nőként mindenre megvan az esélyed.
Az pedig, hogy ki milyen , ahhoz meg kell ismerni. Ez lehet 5-10-15 ember is míg eljutsz a megfelelőhöz.
Én csak pasiként tudok nyilatkozni a randivonalról, és szerintem egy nagy sz..r. Eleve ahhoz hogy tudjál írni, már prémium nélkül nem is lehet, de még válaszolni se. Tehát egyből kell adni az elérhetőséget is, de valahogy az az érzésem, hogy még ezt is megszűri az oldal, mert nekem soha nem jött válasz, pedig nem tartom magam rossz partinak.
46F
Ó, Kérdező, dehogy mennek ezek hivatásoshoz. Költség is, meg is kell mozdulni...
Csak legalább ne sírnának, hogy férfitöbblet van, minden nőt elárasztanak üzenetekkel, nekik esélyünk sincs, blablabla. Semmire nem megyünk azokkal az üzenetekkel. Amelyik épp nem "szia, mizu, szex?" színvonal, abból is csak napokig, hetekig írogatás lesz éjszakába nyúlóan, más semmi. Nem tesznek ők egy lépést sem, főleg ebben a kánikulában, hová is gondolunk.
#16 Az a poén, hogy én is előfizettem prémiumra, miután nem voltak egyezéseim. Gondoltam, hatékonyabb akkor úgy, ha megnézem, kik jelöltek, és adott esetben azt viszonzom. Na, ezekből lett a sok írogatás a végül semmiért :D
Annyira szánalmas...
#18 Hogy ki ne jöjj a gyakorlatból :D
Béna vicc volt, bocsi.
Én a végén mérgemben már kb. ezt csináltam. Elengedtem, hogy idős a férfi, azt is, hogy az ország másik végéből próbálkozik (ki tudja, milyen megfontolásból). Végül is arra jó volt, hogy elterelje a figyelmem , és addig se idegeskedjek, hogy bakker, hát még így (= fizetve érte) sem jön össze semmi, meg hogy tök jó ez az Ádám pár km-ről, a Peti is, X is, Y is, de ki nem mozdulnának a lakásból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!