Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Bele szerettem valaki másba,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele szerettem valaki másba, miközben párom van. Mitévő legyek?

Figyelt kérdés

Húsz éves lány vagyok. Lassan négy éve kapcsolatban élek. De most úgy érzem, megbolondultam. Megismertem egy férfit (aki nem mellesleg elég nagy ember a cégnél ahol dolgozom) és egyszerűen nem tudom kiverni őt a fejemből. Elkezdett közeledni felém, én pedig olyan erősen tiltakoztam, de végül mégiscsak belementem a játékba. Minden egyes nap alig vártam, hogy bemehessek dolgozni, mert tudtam hogy láthatom őt. Egyre többet találkoztunk. Elmentünk sétálgatni a városban, vagy csak ittunk egy kávét a benzinkúton munka után. Persze mindezt nem kettesben, hanem a kollégáimmal együtt, de tudom, hogy ez csakis kettőnkről szólt. Megadta a privát telefonszámát, és elkezdtünk üzeneteket váltani egymással. A munkahelyen is írogattunk, természetesen úgy, hogy senki ne vegye észre. Aztán egy alkalommal, egy közös találkozó után Ő vitt haza. Félrehúzódtunk az úton, és megcsókolt. Többet is szeretett volna, de nem mentem bele. Teltek a napok. Csend volt. Aztán egyszer csak írt egy üzenetet, hogy azonnal menjek mert a ház előtt vár, és látni akar. Elmentem vele. Csókolóztunk. És lefeküdtünk egymással. A találkozó után elmondta, hogy neki ez nem csak a szexről szól, hanem érez is irántam valamit.

Tudom, hogy ez nem helyes. Tudom, hogy szánalmas, amit művelünk. Hiszen neki családja van, nekem pedig párom. Ráadásul 16 évvel idősebb nálam. De egyszerűen nem tudok mit tenni. Olyan erősen próbálom elnyomni az érzéseimet, hogy már szinte belebetegszem.

A mostani páromat is szeretem, de már nem szerelemből. Annyi mindenen keresztülmentünk már, és tudom, hogy fájna, ha elhagynám. De képtelen vagyok együtt lenni vele. Már nem érzem azt, hogy el tudom vele képzelni az egész életemet.

És pontosan tudom, hogy ezzel a férfival sem fog túlságosan komolyra fordulni a dolog. De én akkor is akarom Őt.

Kérlek, segítsetek. Mitévő legyek? Ha elhagyom a párom, ő abba belepusztul, én pedig kezdhetem elölről az egész életemet. Talán az is lehet a baj, hogy nekem ő az első igazi párkapcsolatom. És talán csúnyán hangzik, de vágyom más izgalmakra is.. Vagy ez normális, így húsz éves fejjel?

2023. dec. 10. 08:12
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
25%

24 es a jó büdös p.csaba te mész a qrva anyaddal együtt aki egy ekkora f@szt a világra tudott hozni és nem csapott agyon a lapáttal amikor meglátott.

Én egy 20 éves, nulla tapasztalattal rendelkező lánynak írtam, akinek az élet még fog adni pár pofont. Ki beszél gyerek elleni erőszak vagy gyilkosság vagy mi a sz@rt tudsz összehozni ebből? Kijutottál a zártosztályról vagy mi. Te debil ökör. Amúgy meg gondolom te soha az életben nem hibáztál, te vagy a Mr. Tökéletes, aki még az életben senkit nem bántott meg és soha semmit nem tett ami esetleg elítélendő lehetne viszzatekintve. Az ilyen erénycsőszök valójában a legrosszabbak, a megmondóember aki mindenkit kioktat, közben meg legtöbbször otthon az egész családja el van nyomva tőle.

2023. dec. 10. 12:58
 32/45 anonim ***** válasza:
18%

Nem vagyok meglepve hogy egy pedofilmosdató ennyire primitíven reagál a kritikára.

Már az előbb is leírtam, de akkor újra:

Igen, te azzal amit mondtál a pedofilokat és a gyilkosokat is szépen felmentetted, ugyanis ezt írtad:

"Az érzelmek gyakran erősebbek mint az akarat és nem tud az ember mit tenni ellenük"

Mivel előtte és utána is a megcsalást validálod, így ez egy az egyben azt jelenti, hogy pl mivel a pedofil azt érzi, hogy meg kell erőszakolnia a lányodat, ezért nyugodtan megteheti, mivel ugye az érzelem erősebb mint az akarat. Biztos nekem kéne zártosztályon lennem?

Mondjuk ez pont olyan, mint az a jelenség, hogy azok a férfiak bu.ziznak másokat legjobban, akik melegek, csak nem akarnak szembesülni vele.

Te is azért reagálsz ilyen hevesen, mert mélyen talált be a kritika, az agyad küzd az ellen hogy el kelljen fogadnod, hogy egy sz@r ember vagy.

Ez egy tipikus pszichológiai jelenség.

Viszont, és ezt most tényleg minden irónia nélkül mondom, ugyanis bennem van empátia veled ellentétben, aki nem meglepő módon csak maga felé akar empátiát kérni másoktól, de ha más csak egy kritikát megfogalmaz veled szemben, azt már agyon kellett volna ütni lapáttal:D Nem ironikus egyáltalán.

Szóval, akármit is csináltál eddig, mindig megvan a lehetőség rá hogy korrekt emberré válj, és akkor hidd el könnyebb lesz elfogadnod a múltbeli hibáidat is, és nem kell menekülnöd a bűntudat elől.

És az utolsó részre. Nyilván követtem el már hibát, de semmi olyat ami miatt ne tudnék tükörbe nézni, és mindig azt tartottam szem előtt, hogy tanuljak belőle.

És pontosan ez az ami miatt kiakasztott az irományod. Az ember hibázik, ez elkerülhetetlen, viszont te azt kommunikáltad, hogy "persze hiba, de azért valójában nem hiba, mert nem tudod befolyásolni hogy megcsalj valakit", ezáltal a hibából való tanulás folyamata(ami nyilván fájdalmas, mivel el kell fogadni hozzá, hogy a hiba által rossz ember voltál) alól felmentve a hibázó embereket

2023. dec. 10. 13:36
 33/45 anonim ***** válasza:
100%
Legalább neked volt választásod, másnak az sem. Sorry Így annyira nem tudlak sajnálni vagy együttérezni vagy tanácsot adni. Sok házas férfi tagadja, hogy az, legalább te tudtad mibe mész bele...
2023. dec. 10. 14:36
 34/45 anonim ***** válasza:
66%
32. Milyen pedofilmosdató? A gyerek megrontást te írtad hozzá, én olyat sehol nem mondtam, írtam. És hogyan reagálok a kritikára? Az, hogy elmegyek a büdös picsaba az kritika te idióta? Pont úgy reagáltam, épp olyan primitíven ahogy te megszólitottál. Az előző kommentem amire így reagáltál amibe beleláttál olyan dolgokat amiket én nem írtam az azt hiszem normalis hangnemben volt, és igen, nem muszáj vele egyetérteni, lehet esetleg más véleménye másnak de a "kritikád" az aztán nagyon inteligensre sikerült. Te balfasz. Engem mélyen talált a kritika? Újra megkérdezem, az hogy elmegyek a picsaba az kritika? Szerinted igen és akkor én vagyok pszichológiai jelenség? Akkor te mi vagy? Te vagy a normális? Sőt, rájöttél egy lánynak írt pár soros komentből, hogy talán meleg is vagyok, gratulálok. Nekem mondjuk segített mert ha egy ilyen kaliber mondja amit mond rám akkor már nem is annyira sértő.
2023. dec. 10. 16:31
 35/45 anonim ***** válasza:
50%

Igen, annyiból állt a monológom, hogy "menj a pi.csába te meleg".

Szépen, érdemben reflektáltál rá, egyáltalán nem ferdítettél.👏

2023. dec. 10. 16:51
 36/45 anonim ***** válasza:
70%

De jó, figyelj, segítek, ezekre reagálj pontonként:

1.

"Igen, te azzal amit mondtál a pedofilokat és a gyilkosokat is szépen felmentetted, ugyanis ezt írtad:

"Az érzelmek gyakran erősebbek mint az akarat és nem tud az ember mit tenni ellenük"

Mivel előtte és utána is a megcsalást validálod, így ez egy az egyben azt jelenti, hogy pl mivel a pedofil azt érzi, hogy meg kell erőszakolnia a lányodat, ezért nyugodtan megteheti, mivel ugye az érzelem erősebb mint az akarat"

2.

Oké tegyük fel hogy annyit írtam, hogy "menj a pi.csaba". Milyen alapon gondolod korrektnek, hogy nekem pl meg kéne halnom, azért mert azt mondtam hogy menj a pi.csaba, míg egy megcsaló emberrel legyünk megértőek, ő nem tehet semmiről, miközben adott esetben konkrétan életeket tesz tönkre. Nem érzed ellentmondásosnak?

3.

"Az ember hibázik, ez elkerülhetetlen, viszont te azt kommunikáltad, hogy "persze hiba, de azért valójában nem hiba, mert nem tudod befolyásolni hogy megcsalj valakit", ezáltal a hibából való tanulás folyamata(ami nyilván fájdalmas, mivel el kell fogadni hozzá, hogy a hiba által rossz ember voltál) alól felmentve a hibázó embereket"

Örömmel várom

2023. dec. 10. 17:10
 37/45 anonim ***** válasza:
59%
Ez a veszekedés...nem tudom hogy hozhatta az egyik válaszhoz a pedofil témát, mikor a másik válaszoló totál nem erre válaszolt :D rettentő frusztrált lehet
2023. dec. 10. 18:34
 38/45 anonim válasza:
69%

Ne haragudj hogy ezt írom de hatalmas ... lehetsz ha ilyet teszel azzal akit habiszti szeretsz.. Nem szégyelled magad?

Az hagyján hogy össze feküdtél egy családos emberrel de hogy a párodat is ilyen gusztustalanul kezeled. Miközben ő a saját állításod szerint szeret. A pasi akivel félre kúrtál valószínűleg addig fog használni ameddig tud, de ha ilyen ember vagy talán mégis erdemled...

20/N

2023. dec. 10. 18:49
 39/45 anonim ***** válasza:
100%

Akkor gondolom problémáid vannak a szövegértéssel, ugyanis meg van indokolva feketén fehéren, hogy "honnan hoztam ide".

Ha meg szerinted hibás valahol az eszmefuttatás, akkor mondd azt, és vezesd le hogy hol és miért.

2023. dec. 10. 19:51
 40/45 anonim ***** válasza:
59%
Felfogtam mit írtál, de abszurdum hogy ezt is idehoztad...azért nem ugyanaz a kettő:D
2023. dec. 10. 19:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!