Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon erezni, hogy hamarosan vege lesz a kapcsolatommak. Hogyan lehet erre felkeszulni?
Nagyon megromlott a baratommal valo kapcsolatom. Eveket toltottunk egyutt, de az utobbi idoben minden ertelemben eltavolodtunk egymastol. Majdnem minden nap veszekszunk, szex szinte egyaltalan nincs koztunk (illetve nagyon ritkan, kb havonta). Nem tudom, melyikunk fogja kimondani, de szerintem egyikunk egy-ket heten belul lep, mert ez tarthatatlan. Mindegyikunk a masikra mutogat, hogy onzo.
Hogyan tudok ebben lelekben felkeszulni? Szerelmes mar nem vagyok, de megis sokaig az eletem resze volt. Valahol orulok, mert tudom ez sosem lesz jobb, de egy kis reszem megis szomoru.
Ha voltal mar ilyen helyzetben, hogy tudtad, hamarosan szakitas lesz hogy keszultel ra? Ilyenekre gondolok hogy elhuztatok a dolgot vagy inkabb gyorsan leptetek amikor mar ereztetek (mondjuk ez nekem mar nem opcio), tudatosan kevesebbet talalkoztal vele es mas dolgokkal foglalkoztal, stb.
Koszonom
Erre sehogy.
Viszont a felelősséget vàllalhatnàd, h ne húzzàtok egymàs idejét.
Ha ennek mikéntjéhez is segítség kell, csak írj ki még 1 kérdést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!