Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom magamat túltenni félév után sem rajta?
Félévvel ezelőtt egy párhónapos kapcsolatomnak vége lett.A srác kiábrándult belőlem,mert bizalmatlan voltam.Jó hangulatban váltunk el,sőt még próbálkoztunk egymásnál,de végül már nem jöttünk össze.Nagyon megvisel mai napig a szakítás,mert végül én rontottam el ezt a "barátságot" azzal,hogy a bosszúvágy vezérelt.Tönkretettük egymás életét.Viszont mai napig nagyon hiányzik és nagyon nehezen dolgozom fel.Minden éjjel vele álmodom,lefogytam 15 kilót,és 0 jövőképem van.Rászoktam a nyugtatókra és az alkoholra.
Levoltam tiltva ehónapig,aztán ráírtam,hogy nem vagyok hajlandó segíteni feljelenteni a legjobb barátomat,mert a segítségemet kérte.Letiltott újra.Nagyon megvisel ez a pár nap és mégjobban magamba zuhantam,mint eddig
Miért nem tudom őt elfelejteni és miért gondolok rá mindennap? Egyszerűen bevillannak az emlékek szinte mindennap.Szinte beleőrülök.
Ráfogsz és öngyilkosság fog foglalkoztatni! Olyan mint a drog, igazából az alkohollal együtt.
Bocsáss meg magadnak, menj el gyónni ha hívő vagy, meditálj, jógázz, sportolj. Nagyon jól hatnak lelkileg és testileg is.
"Tönkretettük egymás életét."
Nem. Csak te hergeled és bántod magad. Senki mást nem érdekel az egész ügy.
úgy hivják, hogy önszabotázs, önbántalmazás, valamiért élvezed magadat bántani, sanyargatni úgy látszik, és függővé teszed magad a kinlódástól és pontosan ilyen kapcsolatokat vonzol be, ahol bebizonyithatod magad, hogy milyen szar alak vagy..bocs, de tény..ebből kellene kijönni, de ha szakember sem tud akkor mit vársz itt a gyakori népétől?
senki más nem fogja helyett kitaposni az utat, a bizalmatlanság nem véletlenül van, addig kell önmagadon dolgozni, míg egészséges önképet nem tudsz magadról kialakitani, egy egyensúly állapotát észlelni magadon, egy jobb állapot elérése mint amiben most vagy, egy teljes vagy 50%nál több önmbizalom, elégedettség érzése, kb ennyi női kisugárzás, önkép és test elfogadás, majd ezek után jöhet az ismerkedés addig felejtsd el, hogy bárkivel is egészséges kapcsolatod alakulhat ki addig csak a pótlékok, a támaszkodom rád és egyéb kategóriában lévő emberek serege fog még jobban beléd rúgni általad, mert te választasz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!