Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél éves évfordulóra mit adnátok a párotoknak?
Teljesen kifogytam az ötletekből, szerencsére mindene megvan, de szeretném meglepni valamivel. Előre is köszönöm a segítséget! :D
20/L
A turelmem!
Ugy evek multan ugyis fogy. 🤣🤣🤣
Csak hogy a kérdésre is válaszoljak, mivel attól függetlenül, hogy sok ember nem ünnepli a hónap fordulókat, fél èves évfordulót még a kérdezőnek fontos lehet. Ennek ellenére én is feleslegesnek tartom havonta kiemelni, ajándékozni. Mi is csak a rendes évfordulót tartjuk.
De szerintem ilyen alkalomra pont úgy mint a Valentin napra valami páros ajándékban gondolkozz. Lehet nyilván élmény is egy jó kis program keretében. Ha mindenképpen tárgyakban gondolkozol akkor közös képek egy kèpkeretben amivel nem lehet mellé lőni.
Mi sem veszünk semmit az évfordulóra sem, inkább elmegyünk együtt moziba, vagy vacsizni.
Fél év után valami apróságban gondolkodnék maximum. Kedvenc csokija vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!