Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor leszek ezen túl?
Sajnos véget ért a kapcsolatom, mert muszaj volt szakítanom, ugyanis a baratom massal kavart a hatam mögött.
Ami jó volt ebben a kapcsolatban, hogy megvoltak a ritualéink, este tévét néztunk, összebújtunk es nagyon jól tudtam aludni hozzabújva. Nalam lakott.
Nagyon összeszoktunk, nagyon jól muködtunk a hetköznapokban.
3 évet voltunk egyutt.
Nagyon nehez ezt kitörölni, de tudom hogy mindent megtettem a kapcsolatért és el kell engednem.
Szamomra fontos volt es jól kijöttunk.
Eléggé emberfüggő. Fél év mondjuk
Hozzá kell szokni, hogy már ezek nincsenek és újra egyedül élsz. Aztán kivárni hogy megjöjjön a kedv egy másik emberrel ezt megteremteni.
Ez azért nem 2 nap
A legtöbb párocskánál így van...minden csodálatos aztán egy szép napon véget ér.
De mindenki túllép rajta, telnek a napjai, egyesek szerencsésebbek könnyebben hamarabb megismernek másokat és jobb is lehet mint az előző.
3 év 5 év 8 év....nem minden esetben az évektől függ.
De rajtad is áll, hogy mennyi idő alatt hevered majd ki.
Már értem miért nem vagyok boldog a kapcsolataimban XD
Rituálé egy alap dolog kéne, hogy legyen...
Mik voltak a tettek, áldozatok, egymásért éltetek?
Az, hogy este tévé meg összebújás volt attól volt jó vele?? WTF?
...nem azzal érvelsz hogy mindig kiállt melletted vagy megvédett, bíztatott, áldozatokat hozott érted, bízhattál benne, felelősségteljes volt aki értékel, tisztel stb ezermillió dolog.
Összebujtatok és tartalmas kapcsolat volt...hát...valaki ennyivel is beéri amit nehezen értek meg, az élet nem ennyi...
Ő ezek szerint nem érte be, jogosan... olyannal jár aki szexel is vele és nem csak párnának használja, hát ez van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!