Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nem bírja el fogadni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem bírja el fogadni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szakítottam a párommal 5év után és egy gyerek után. Pénteken. Bele szeretem másba..A volt párom szombaton megpróbálta megölni magát,elvágta a bal alkarját a hajlatnál ahol vért szoktak venni, a nővére hívta rá a mentőket én akkor az édesanyámnál voltam a gyerekkel. Be mentünk a korházba és sírt,mondta,hogy ,,Ügye vissza jössz,nem hagysz el?"

Visza jöttem hozzá,félek el menni,mert ha hülyeséget csinál az akkor az én lelkemen szárad csak az én hibám. Meg örülök mellete.. Senkinek nem kívánom ezt az érzést. Kérem valaki segítsen..Hogy mondjam el,hogy nem szeretem már? Mi legyen az első lépés? Nagyon,de nagyon lelkiismeret furdalásom van,ezt én csináltam vele. Nem kellet volna el menjek..

Párom 26éves..

2023. nov. 7. 20:09
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
11. Szerintem ilyent névtelenül sem kéne írnod. Kissé etikátlan. De ha te ilyen családban nőtél fel.
2023. nov. 7. 20:42
 12/19 anonim ***** válasza:
82%

Nem a te lelkeden szárad! Ő élete/ döntése.

Így akarta elérni hogy visszamenj és magad hibáztasd. Ha valaki kiakarja nyírni magát az biztosra megy.

2023. nov. 7. 20:44
 13/19 anonim ***** válasza:
KAMU. A 12. válasszal elárulta magát.
2023. nov. 7. 20:49
 14/19 A kérdező kommentje:
Miért lenne kamu?
2023. nov. 7. 20:51
 15/19 A kérdező kommentje:
Ilyenkor nincs válasz?
2023. nov. 7. 20:59
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

"Bele szeretem másba"

"Soha az életben nem néztem másra,soha nem kellet senki rajta kívül."

Most akkor melyik? 🤔

2023. nov. 7. 22:13
 17/19 A kérdező kommentje:
Azután szeretem másban miután meguntam azt,hogy nagyon féltékeny olyan,mint egy árnyék. De ezt pontosan le írtam. Figyelmesebben olvass.
2023. nov. 8. 07:45
 18/19 anonim ***** válasza:
90%

17.-re.

De ha már nem szereted, mégis vele maradnál, cumiznád, szülnél neki, nehogy öngyi legyen?

2023. nov. 8. 10:27
 19/19 anonim ***** válasza:

Szólnék a családjának, figyeljenek rá, és innentől kezdve nagyon nagy ívben szrnék a fejére.

Passzív-agresszív zsarnok. Tiltanám mindenhonnan és a gyereket sem látná, mert súlyos önbántalmazó. Ennyi.

2023. nov. 10. 22:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!