Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nem bírja el fogadni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem bírja el fogadni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szakítottam a párommal 5év után és egy gyerek után. Pénteken. Bele szeretem másba..A volt párom szombaton megpróbálta megölni magát,elvágta a bal alkarját a hajlatnál ahol vért szoktak venni, a nővére hívta rá a mentőket én akkor az édesanyámnál voltam a gyerekkel. Be mentünk a korházba és sírt,mondta,hogy ,,Ügye vissza jössz,nem hagysz el?"

Visza jöttem hozzá,félek el menni,mert ha hülyeséget csinál az akkor az én lelkemen szárad csak az én hibám. Meg örülök mellete.. Senkinek nem kívánom ezt az érzést. Kérem valaki segítsen..Hogy mondjam el,hogy nem szeretem már? Mi legyen az első lépés? Nagyon,de nagyon lelkiismeret furdalásom van,ezt én csináltam vele. Nem kellet volna el menjek..

Párom 26éves..

2023. nov. 7. 20:09
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
83%

Anno az ilyeneknek rendőrként mindig elmondtam: "Legközelebb hosszában vágd!"

A pasi csak kamuzik, ha meg akart volna dögleni, meg is csinálja. XARD LE!!!

2023. nov. 7. 20:12
 2/19 A kérdező kommentje:
Nem megy.. Félek..
2023. nov. 7. 20:15
 3/19 anonim ***** válasza:
30%

1.

Na, többek közt az ilyen viselkedés miatt nem szeretik a rendőröket.

2023. nov. 7. 20:18
 4/19 A kérdező kommentje:
6cm a lelkemen szárad, én hibám.
2023. nov. 7. 20:19
 5/19 anonim ***** válasza:
25%

2.

Utáltasd meg magad vele. Nem lehetetlen. Kezdj el fasiszta dumákat nyomni, legyél garasoskodó, rontsd el mindig mindenkinek a kedvét, sztorizgass a 30 évvel ezelőtti dolgokról ez garantáltan elüldöz bárkit. Kipróbált módszer!

2023. nov. 7. 20:20
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Hazuttold meg mindenben

Ne fozz takarits vagy csinald szarul

Ha 1 percel kesobb er haza veszekedj vele vagy nemasagba burkolozz

Legyel mindig kiakadva megsertodve - de soha ne mond el miert

Hisztizz mindene

Folyamatosan huzd le penzzel

2023. nov. 7. 20:27
 7/19 anonim ***** válasza:
41%

Szereted téged, közös gyereketek van. Tökéletesen érezte magát melletted, aztán hirtelen kiderültek a dolgok. Persze, hogy nem bírja feldolgozni.

Hogy dolgozza fel ezt, amikor veled akarta leélni az életed? Amikor mindenével szeretett? Ennek idő kell. Találnia kell akkor valakit neki is. Nem fog másképp elengedni. A te döntéseidbe nincs jogom beleszólni, ha beleszerettél másba, ezen már nem tudsz változtatni. Kemény helyzet

2023. nov. 7. 20:27
 8/19 anonim ***** válasza:
96%

#5 perszepasztmek, aztán legközelebb már rá vág 6 centit.

Riasztani kellene a párod családját. Okolnak nem okolnak a történtekért lényegtelen, de ha figyelnek rá, te leléphetsz nyugodtan.

A két nem közül a férfiak jellemzően nagyobb valószínűséggel fejezik be az öngyilkosságot. Nagy rá az esély, hogy manipulációval állsz szembe.

2023. nov. 7. 20:29
 9/19 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondolom,hogy manipulál,makacs nagyon..Ha egy kicsit később érek haza a boltból már le vagyok b*szva..Soha az életben nem néztem másra,soha nem kellet senki rajta kívül. De elegem lett abból,hogy olyan,mint egy árnyék..De már félek tőle,hogy megöli magát..Kérek segítséget a családjától minél előbb,de sajnos még kicsit félek..
2023. nov. 7. 20:34
 10/19 anonim ***** válasza:

8.

Miért tenne ilyet? Ne idegesítő legyen, pláne ne provokáló, de ha unalmas vagy és sokat beszélsz, akkor menekülnek a környezetedből az emberek.

2023. nov. 7. 20:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!