Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 éves csinos lány vagyok, az exem miért szeret egy 36 éves nőt helyettem?
Szóval szakítottunk még tavasszal, ő most 24, de úgy érzem, mégis vele szeretnék lenni. Ő már egy nővel randizik, aki nem csúnya, meg orvos is, de már 36 éves! Oké, az exem is friss diplomás mérnök, de azért 12 évvel idősebb nővel szerintem túlzás, én sokkal fiatalabb vagyok és írtam neki, hogy újrakezdeném.
Hogy szerezzem vissza?
23. Nekem sem tetszik. A férfiak kétszínűek és felszínesek. Miért?
Mert most azt mondják milyen jó az idősebb férfi, de egyébként meg folyamatosan fiatal és szűk puncik után futkosnak xD
Egyszerűen cirkusz, ami itt megy..
Ha te dobtad ki egy másik paliért, aki dobott utána, akkor szerintem sehogy nem fogod vissza szerezni.
Velem eljátszottak hasonlót. El se hiszed, hogy ilyenkor egy férfiban mi játszódik le. Elkezd kételkedni magában, na meg ezzel el is játszottad a bizalmát. Körülbelül azt tudatosítottad magadról benne, hogy ha jön egy jobban kinéző, akkor ő eldobható.
Valószínűleg a másik nő érettebb és jobban megbecsüli. Szóval ez a hajó szerintem elment.
33/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!