Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Első jelek? Véget érő szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első jelek? Véget érő szerelem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Megszeretném kérdezni,hogy kiknél milyen ,jelek’ voltak,hogy már közeleg a szakítás?

Viták,megcsalás,stb.

Köszönöm a válaszokat!❤️

2023. nov. 3. 18:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Az exbarátnőm részéről a nagyon kevés alkalmazkodás is nulla alkalmazkodásra csökkent a részéről, alkalmozkadjak mindenben én. Illetve testi műtétre lett (plasztikai) lett volna pénze, de az üzemanyagba beleadni még csak néha sem jutott volna eszébe még csak véletlenül sem, méghozzá úgy hogy nekem kellett mindig vezetnem. Pedig miatta kellett mindig autóval közlekednünk. Sokszor ott hagytam az autót ahol Őt fel vettem majd.
2023. nov. 5. 06:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!