Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A középiskolás szerelmek miért tartottak ki ilyen sokáig?
Figyelt kérdés
Sokaknál már ott a gyerek,házasság én meg nem értem mit csinálok rosszul. Ezek a lányok hogy tartják maguknál a párjukat? Sajnos visszahallottam már csúnya dolgokat a párjuktól ( Fruzsi nem túl házias/ Petra nem dolgozik, nem csinál semmit) mégis összeházasodnak. Én meg vagyok egy kis szubmisszív, mindent is elnézō, ugrok, ha kellek csajszi és nem kellek senkinek. A kinézetemmel sincs gond..táncos vagyok, vékony, sok a "jelentkezō". Próbáltam határozottabb is lenni, célozgatni a jövōt illetōen, de az sem mūködött
27N
2023. okt. 27. 23:01
11/14 MolotovPunk válasza:
10/ Értem. Egy komoly kapcsolat nem csettintésre alakul ki, viszont alkalmi kapcsolatból is lehet később komoly szerelmi kapcsolat! Egyébként a középiskolás kapcsolatok nagy része sem tart örökké, nagyon kevés ember éli le azzal az életét, akivel középsuliban jött össze.
12/14 A kérdező kommentje:
Igazatok van, nem passzol a két dolog, amit írtam. Szóval: vannak jelentkezō (olyan is, aki 10 percre van tōlem) de nem akarnak találkozni, van aki hónapok óta szórakozik velem
2023. okt. 29. 08:50
13/14 A kérdező kommentje:
Olyan is van, aki csak 2/3 hetente akar látni, ezidō alatt egy üzenetet sem dob, ha én nem írok. Amikor írok, az nem érdekli ōket
2023. okt. 29. 08:51
14/14 MolotovPunk válasza:
Nem lehet, hogy a kisugárzásoddal van baj kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!