Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb férfival jártatok középiskolás korotokban?
Visszagondolva vagy akkor ti éreztetek szégyent ez miatt? Vagy volt olyan érzésetek, hogy ennek semmi értelme és jövője nincs?
Mondjuk az jutott eszembe hogyha mindenképpen "értelmet" és jövőt kell keresni egy párkapcsolatban, akkor pusztán ebből a szempontból nézve éppen gimis párkapcsolatnak "nincs értelme" mert visszanézve elég ritka hogy gimis szerelmek ne múljanak el egyetemre vagy max 30 éves korunkra.
Legtöbben sokkal inkább már egyetemen vagy később találják meg a hosszú távú, életre szóló szerelmüket, párjukat, és nem gimiben.
Szerintem az első két hozzászóló kissé félreértette a kérdést :)
21 éves srác mióta idős?
Én azért reagáltam, mert a kérdésben egy olyan rész is szerepel, hogy 30 éves korunkra elmulik az ilyesfajta szerelem.
2es vagyok és amúgy elirtam, a párom 22 volt, mikor osszejottunk. Hozzám képest idősebb volt, teljesen más eletszakaszban jartunk. Én érettségi előtt, ő 1-2 éve már a munkaero piacon. Ő már pont 30 éves és érdekes, nem múlt el a szerelem...
Én ezért mereszkedtem kommentelni. :)
# 3
A szülők azért gimis lányuknál még gyakran problémásnak találják az 5-6 év korkülönbséget.
#3:
Nem értettem félre a kérdést. 16 éves korban sok az 5 év.
Most 23 vagyok, de most is ennyi a nagyon maximum külkönbség, ami nekem még belefér.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!