Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Tényleg létezik ilyen? Kötődé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg létezik ilyen? Kötődési probléma. Ez ilyen mentális betegség?

Figyelt kérdés

Rendszeresen beleszeret emberekbe bár hónap alatt (kapcsolatban természetesen)

És utána megijed vagy nem tudom esetleg elmúlik részéről a dolog.

2023. okt. 26. 19:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Aki képtelen párkapcsolatra az neked nem infantilis? Oké, akkor érzéketlen. Így jobban tetszik?
2023. okt. 26. 20:22
 12/14 A kérdező kommentje:

Fél évig nem gondoltam volna én sem.

És utána fordult a dolog.

2023. okt. 26. 20:29
 13/14 anonim ***** válasza:
70%

Gyakorta lépnek le az miatt ha már minden megvan es stabil akkor már nem is érdekes az egész.

Kell a vadászat meg az izgalom felépíteni vmit.

2023. okt. 26. 20:34
 14/14 anonim ***** válasza:
52%
Vannak olyanok akiknek az adja az energiát ha szenvednek miattuk. Ezért van a kapcsolat is, beetetés szakasz, plusz a szexre kihasználják, utána kidobják (úgy hogy ők jól jöjjenek ki belőle) és élvezik a másik szenvedését. Elvileg azért mert nekik is fáj valami és így jobban elviselik, vagy lehet egyszerűen ilyen agyi defekt.
2023. nov. 3. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!