Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő elteltével próbált meg visszamenni hozzád a volt párod, miután szakított veled? Volt időközben másik kapcsolata?
Aznap dèlután.
Másnap is keresett,majd az anyját is hozta magával hogy segítsen kibèkülni. (Kimondottan gyűlöltük egymást az anyjával, elèg èrdekes hogy pont őt hozta)
#5!
Lényeg lenaradt. Kibékültetek?
6
Nem. A bèkülő showban próbálta megmagyarázni a szakítást, hogy mièrt az èn hibám volt. Úgy adták elő hogy ő is hibázott, de èn többet, ès örülhetnèk hogy mègse akar szakítani blablabla
Elküldtem őket a francba. Annyi haszna mondjuk volt ennek a találkozónak, hogy könnyebben le tudtam magamban zárni a dolgot, nem bánkódtam annyira.
Úgy 1 hónap múlva. Nagyon szeretett, de részeges volt és úgy éreztem kinőttem a hétvégi bulizásokból és belőle is. Már irritált hogy heti többször leissza magát, pedig jó ember volt.
Mikor felkeresett én normálisan próbáltam visszaírni neki, hisz 2 évig egyutt voltunk, érdekelt jól van-e. Majd mikor leírta hogy még mindíg szeret és velem akar lenni kénytelen voltam nem válaszolni többet. Ennek már vagy 8 éve, de azóta is ha évente egyszer összefutunk valamilyej eseményen, részegen bánatosan beszél hozzám vagy próbál bókolni. Sajnálom őt, mert többre vihetné, de elég igénytelen életmódot folytat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!