Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm szakított,de mire fel érzi ő magát"áldozatnak"?
Igazából a szakítás már egy j ideje meg volt,idén lettünk volna 3 éve együtt éve. Ő szeretett volna tovább lépni,de nem volt köztünk vita stb,mind ketten mindig vidámak voltunk egymást támogattuk stb,tényleg szép volt minden. Mikor külön mentünk ha kellett segítettem neki ha esetleg kellett valamibe,pl haza vittem egyszer egyszer este,nem haraggal váltunk külön,néha írt is hogy vagyok szülinap,karácsony,kutyája ha beteg stb.
De utóbbi időben hm furcsa lett valami,ellenséges szerintem. És olyan mintha még ő haragudna én rám,holott szerintem fordítva lehetne.
ő most 20 én 27. Vagy ez a fiatalsága miatt van? Fiatalság bolondság vagy mit mondanak.Tudom sokan le szólnak eleve miért volt kontakt köztünk.
De furcsa szakítás volt ez hogy mi értelme volt. Valószinű én engedem picit nehezen el még.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!