Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor szakítotok de a másik közli, hogy ő részéről márpedig nincs lezárva, mit reagáltok?
Már többször megpróbáltam szakítani a pasival de mindig produkált valamit ami miatt ez “el lett halasztva”. Vagy szívrohammal ijesztgetett vagy hogy öngyilkos lesz stbstb. Végre megszakítás nélkül a tények elé állítottam, több nap vita után kezdte felfogni hogy most már tényleg komolyan elhagyom, erre benyögi, hogy márpedig a szakításhoz is két ember kell és ő nem szakít! Már kifogytam az érvekből, elköltöztem tőle nagy nehezen de még mindig zaklat telefonon, hogy ő még nem szakított és minden közös ismerősünknek is ezt mondja, hogy még együtt vagyunk. Ez már annyira szánalmas, próbálok nem reagálni a hívásaira de van amikor muszáj és akkor megint ezzel jön.
30 éves nő vagyok, ő 43 férfi, 4 évig voltunk együtt és azért szakítottam mert egyre erőszakosabban viselkedett.
Ezért kell letiltani, hogy ne tudjon fenyegetni. Nem lesz jó vége... anyja valagát.
Most már ne rendelj Kínából semmit az ő címére, a többieknél meg átvezetik hamar az új címedet. Tiltsd le!!
Én valószínű dacból rávágnám hogy de igen, nagyon is le van zárva! És megszakítanék minden kapcsolatot, és hát sok sikert. Ha megpróbál zaklatni megbánja.
Pedig alapból nem szoktam tiltogatni az exeket, de aki mániákus hülye, ott nincs más gyógyír.
Seholsem érdekelne, de már feljelenteném zaklatásért.
Mint tettem is 9 évvel ezelőtt az egyik exemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!