Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Amikor szakítotok de a másik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor szakítotok de a másik közli, hogy ő részéről márpedig nincs lezárva, mit reagáltok?

Figyelt kérdés

Már többször megpróbáltam szakítani a pasival de mindig produkált valamit ami miatt ez “el lett halasztva”. Vagy szívrohammal ijesztgetett vagy hogy öngyilkos lesz stbstb. Végre megszakítás nélkül a tények elé állítottam, több nap vita után kezdte felfogni hogy most már tényleg komolyan elhagyom, erre benyögi, hogy márpedig a szakításhoz is két ember kell és ő nem szakít! Már kifogytam az érvekből, elköltöztem tőle nagy nehezen de még mindig zaklat telefonon, hogy ő még nem szakított és minden közös ismerősünknek is ezt mondja, hogy még együtt vagyunk. Ez már annyira szánalmas, próbálok nem reagálni a hívásaira de van amikor muszáj és akkor megint ezzel jön.

30 éves nő vagyok, ő 43 férfi, 4 évig voltunk együtt és azért szakítottam mert egyre erőszakosabban viselkedett.

2023. okt. 12. 10:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
97%
Jelentsd fel, vagy kérj meg egy férfi rokonodat, hogy ijesszen rá. Az ilyen véglények másból nem tanulnak.
2023. okt. 12. 10:19
 2/15 anonim ***** válasza:
93%
Feljelentés ha zaklat.
2023. okt. 12. 10:32
 3/15 anonim ***** válasza:
96%
Miért lenne muszáj? Letiltod és annyi. A barátaid meg nyilván tudják, hogy nem vagytok együtt, tök mindegy, hogy neki milyen téveszméi vannak. Saját magát röhögteti ki.
2023. okt. 12. 10:35
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Van még olyan, hogy valamelyikőtöknél van a másik cucca? Ha nincs ilyesmi, akkor tiltsd mindenhol, ha nem ért belőle (esélyes), kérj segítséget! Ne hagyd, hogy zsaroljon, és de, bőven elég az is, ha csak az egyik fél nem akarja folytatni a kapcsolatot! Jól látszik ebből is, hogy egy erőszakos barom. Azt semmiképp ne folytasd, hogy néha-néha azért felveszed neki a telefont, mert akkor továbbra is sakkban tud tartani!
2023. okt. 12. 10:41
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha szakítok, akkor szakítok, nincs olyan, hogy probálkozom vele vagy épp szüneteltetve van a szakítás, mert a masik félnek valami agymenése van. Öngyilkossággal fenyeget? Tegye meg! Mindenki a saját életével azt tesz, amit akar. Zárd le vele végleg, aztán tiltsd mindenhonnan. Ha továbbra is zaklat vagy odamegy, ahol laksz/dolgozol, akkor rendőrség.
2023. okt. 12. 10:43
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Telefonra lehet appot letölteni, amivel le tudod tiltani a számát, vagy spamnek beállítani, így nem csörög ki. Egyes telefonokban ez egyébként alapból benne van.
2023. okt. 12. 10:51
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Fú párom exe volt ilyen. Egyrészt tiltsd le. Másrészt, ez lehet hülyén hangzik, de működik: kérj meg egy olyan embert, akiben te is megbízol, és aki tud rá hatni, hogy magyarázza el neki, hogy ennek a kapcsolatnak vége
2023. okt. 12. 11:13
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem ugyanaz az exünk? :D Szívrohamot nekem is játszott a metró aluljáróban, öngyilkos lesz alap mondat volt. Hát én igazából csak szakítottam vele telefonon és nem nyitottam meg az üzeneteit, leállt egy idő után, de ha nem állt volna le, tiltottam volna. 10 év telt el és még mindig él :D
2023. okt. 12. 11:31
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell néha felvenned a hívását...? Vágj el minden szálat és tiltsd le. Nem kell az ismerősöknek magyarázkodnod, ne haragudj, azért mert ő azt terjeszti, hogy együtt vagytok, és...? Neked be kell számolnod a szomszéd felé? Legyen öngyilkos, hajrá. Nem kell fos zsarolásnak felülni.
2023. okt. 12. 14:48
 10/15 A kérdező kommentje:

Már jeleztem mindenhol a lakcímváltozást de még pár banki papír meg számla hozzáment. Ja meg egy nagyobb ajándékcsomag amit rokongyerekeknek rendeltem kínából pár hete, alig akarta odaadni az illetőnek akit átküldtem a maradék cuccomért.

Köszönöm a válaszokat, ezt a telefonos tiltóst kipróbálom, jó ötlet.

Amúgy pár perce írt, hogy ennek nem lesz jó vége ha nem beszéljük meg, hát öcsém……!

2023. okt. 12. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!