Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottál már azért, mert így érezted, kevés leszel a párodnak hosszú távon?
Nagyképűen hangzik, de nem. Akit nem érzek a magam szintjének, azzal össze sem jövök eleve.
F
Soha.
Nem vagyok önbizalomhiányos.
Ha neki kevés vagyok, majd szakít ő. De amíg velem van, addig legalábbis van esélyem, hogy velem is marad. Ezen kell dolgozni, nem előre elvágni az esélyeimet.
Volt olyan, hogy kifejezetten bombázó csajjal voltam együtt. Hamar szakított is velem, de bolond lettem volna, ha én rövidítem meg az együtt töltött időt. Nem vagyok a magam ellensége. :-)
Szerintem hatalmas őrültség ilyet gondolni és ezt majd a másik fél eldönti.
34/F
Hm, az én párom.tudom, hogy szeret, de még nem mertük kimondani így "7 hetesen". Én is borzalmasan önbizalomhiányos vagyok, mert bár jól keresek, jó végzettségem van, nem én vagyok a legjobb nő a világon. Ő meg nagyon jó pasi. Egyikünknek se volt komoly kapcsolata még, és szerintem simán lehet, h később akar meg kapcsolatot.
Ambivalens kötődésem van sajnos, nem akarok attól rettegni, hogy majd ő szakít velem egyszer. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!