Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Én vagyok "bántalmazó" de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok "bántalmazó" de mégis ő a rosszabb? A legtöbb 35 alatti nő hasonló?

Figyelt kérdés

Rengeteg gyerekkori traumám van, ami még kiegészült azzal, hogy fiatal felnőttként a nők a külsőm és a "menőség" és pénz hiánya miatt vagy ignoráltak vagy pedig megaláztak, kihasználtak.

Végre lett egy barátnőm aki ráadásul gyönyörű, elfogadott engem. Csak épp az a baj, hogy nagyon rossz volt az időzítés. Életem legrosszabb szakaszában jöttünk össze. Egyszerre 3 helyről is kaptam a stresszt. Egyrészt a munkahelyemről, másrészt édesapám súlyos beteg lett, anyám alkoholista szóval apám ápolása és a vállalkozásunk menedzselése is rám maradt teljesen (munka mellett), valamint az egyik exem is szétszívatott.

Az idegrendszerem csúcsra volt járatva végig szóval a legrosszabb formámat hoztam sajnos. Ez pedig a barátnőmön is csattant. Sokszor voltam vele türelmetlen, néha kiabáltam, de a tisztább pillanataimban bocsánatot kértem és elmondtam mennyire kivagyok és könyörögtem hogy legyen velem kicsit toleránsabb. Nem lett toleránsabb, sőt, egyre kevésbé lett az. Végül már esküszöm ő generált veszekedéseket, miközben vigyorgott és amikor kértem hogy tartsa szem előtt hogy mennyire rosszul vagyok és milyen élethelyzetem van akkor kibukott belőle, hogy "nem érdekel"... Gyorsan hozzátette hogy úgy érti hogy nem érdekli hogy nem jogosít fel engem csúnya viselkedésre de már mindegy volt, kimondta. Erre sajnos én is hirtelen felindulásból megpofoztam. Azóta mindenhol és mindenki előtt lejárat, kiteregette az életem, a nőknél való sikertelenségem, szerencsétlenkedésem, óva int mindenkit tőlem és mindenkitől akinek enyémekhez hasonló lelki problémái vannak. Kisvárosban élünk és nagyon sok a közös ismerős szóval ki tud hatni az életemre teljesen.

Igazságtalannak érzem ugyanis nem vagyok nárcisztikus, nem vagyok kontrolláló és nem vagyok bántalmazó. Nem érzem úgy hogy felette álltam volna és nem tartom rendben lévőnek a viselkedésem ahogy sok szintén kiabálós verekedős helyes pasi teszi, aki azért viselkedik így mert tudja hogy bármikor jut másik barátnő.

Nekem csak egy kis kitartás és régi hagyományos "jóban-rosszban" hozzáállás kellett volna. Amint helyreállt volna kicsit az életem, örökre megháláltam volna hogy kitartott mellettem. De úgy veszem észre, hogy a fiatal nők már képtelenek ilyesfajta állandóságra, nagyon maximum az ha lemennek kutyába olyannak akinek a külsejére felizgulnak de az sem a valódi kitartás és állandóság, nincs benne sok lelki érték. A szakítás óta 2 másik emberrel le is feküdt. Én pedig sírok, gyomoridegem van, szenvedek. Mégis az az általános igazság hogy én vagyok beteg, agresszív, bántalmazó, kapcsolatra alkalmatlan.

Más férfiakat is ismerek akik hasonlókon mentek át. Vagy például olyanon hogy egyetlen egyszeri botlásként, részegen félrelépett, és onnantól ő a rossz de közben a felesége szétszakította a családot, ellene neveli a gyerekét, anyagilag kisemmizte és mások előtt úgy beszél vele mint ahogy egy utolsó büdös szolgával sem szokás.

Ezek után fenntartásaim vannak bármilyen olyan történettel ahol elvileg a férfi a szemét. Pláne ha egy visszafogott, átlagos férfiról van szó.

Jól látom valamelyest a dolgokat?

#igazságtalanság #bántás #szeretnélküliség
2023. szept. 30. 13:58
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
14%

A megfelelo társsal a stressz fusztrácio csökken!

Én is voltam már hisztis de a barátom mellett átmegyek mosolygósba a legnagyobb bajomban is. Mert Ő ezt valtja ki belolem.

Míg mások meg menekülnek es nem bírnak velem és csak magamra hagyva érzem magam a problémákkal. Vagy le.is üvoltenek.

Na nem is az utóbbiak a társak!

Értsd már jól amit írtam.

2023. szept. 30. 15:03
 12/29 anonim ***** válasza:
88%

Ilyen mélyről jövő sérelmeket és traumákat egyetlen társ sem fog tudni helyetted megoldani és nem is az ő dolga. Egy dolog, hogy igyekszik megértőbb lenni és jobb kedvre deríteni, de ennek is van egy határa! Ha cserébe azt kapod vissza, hogy a másik türelmetlen és kiabál veled, akkor még jó h nálad is betelik a pohár! Azért itt messze nem arról van szó, hogy a kérdező hisztis volt, arról volt szó, hogy saját elmondása szerint is rettentő rossz idegi állapotban volt, számtalan trauma, emellé még jöttek a különböző családi problémák, amik csúcsosodtak és hatványozódtak. Egy ilyen életszakaszban és egy ilyen előélettel marhára nem kéne kapcsolatba bonyolódni azért, hogy aztán a másikon vezesd le az évek alatt felgyűlt stresszt, majd mutogass rá, hogy ő nem jó társ, mert nem lett tőle egy csapásra jobbkedvű. Azért nehogy már ezt visszaforgassuk a barátnőre, hogy kvázi az ő hibája, mert hát olyan hatással kellett volna lennie a kérdezőre, amitől ő átmegy mosolygósba... Ez nagyon nem ez a szint.

Nem mellesleg van az a pont, amikor hiába próbálkozol már az sem segít és egy idő után a sok kiabálás és vita után neked is tele lesz az a bizonyos hócipő. Az olyan embert meg, aki agresszív, kiabál, rajtad vezeti le a dühét, majd még fel is pofoz, akarja a halál felvidítani.

2023. szept. 30. 15:13
 13/29 anonim ***** válasza:
89%
A párkapcsolat nem jótékonysági intézmény. Senki sem köteles kitartani melletted azért, mert te nehezen találsz helyette másikat. Meg akkor is teljesen jogosan szakított volna, ha jól bántál volna vele, hiszen ő is azt keresi, aki számára a legjobb. Azok után pedig, hogy megütötted és szemét voltál vele, nem tudom, hogy van képed meg magadat sajnáltatni. Totál igaza van.
2023. szept. 30. 15:18
 14/29 anonim ***** válasza:
0%
Valakivel konnyebb az életed, valakivel nem. Ő az utóbbi. Ne bánj ilyet.
2023. szept. 30. 15:19
 15/29 anonim ***** válasza:
78%
Ha engem megpofoznal, azonnal repülnel. Nem érdekelne semmilyen magyarázkodás
2023. szept. 30. 15:29
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Egy társ nem azért van veled, hogy neked könnyebb legyen a millió és egy lelki traumádat feldolgozni, arra ott a pszichológus! Ha már rendbe raktad magad, utána lehet próbálkozni a kapcsolattal, ugyanis bármennyire is meglepő, a másik ő is érző ember és nem tolhatod át rá minden fájdalmadat, pláne nem egy friss kapcsolatban, azt meg pláne nem várhatod el, hogy veled maradjon, miután egy bánsz vele, mint a kutyával. Kiabálsz, veszekedsz, majd meg is pofozod.

A csaj járt itt a legjobban, hogy még azelőtt dobbantott, mielőtt rendszeressé váltak volna a pofozkodások. Ha valaki, akkor ő tényleg nem kell bánja, hogy kihajította az agresszív "pasiját".

2023. szept. 30. 15:30
 17/29 anonim ***** válasza:
0%
Lehet a csaj csak vmi díszpinty. Ilyeneket pofozas nelkul kell kivágni. Annyit se érdemelnek meg hogy magadat járasd le miatta.
2023. szept. 30. 15:31
 18/29 anonim ***** válasza:
85%

Szóval fizikailag és lelkileg is bántalmaztad, és szerinted te nem vagy szemét?

És elvártad volna, hogy elviselje a bántalmazást?

Se mi közöd ahhoz, hogy szakítás után két emberrel is lefeküdt.

Igen, te vagy a bántalmazó és kapcsolatra alkalmatlan. A társ nem arra való, hogy rajta vezesd le a freszkót idegbeteg módjára.

2023. szept. 30. 15:38
 19/29 anonim ***** válasza:
82%

Tipikus nárcisztikus vagy. Csak saját magad számít, te meg leszrod más érzelmeit, emberi mivoltát, csak elvársz, hogy neked mindent meg kell bocsájtani.

Ja, és a részegen félre dugás után is repülnél. Milyen érdekes, sérelmezed, hogy az exed szakítás után(!!!) mással dug, de azt elvárnád, hogy neked megbocsássa, amikor kapcsolatbna félre dugsz. Eszem megáll!

2023. szept. 30. 15:41
 20/29 anonim ***** válasza:
85%
A kérdezőt kéne szó nélkül kivágni, aki elvárja, hogy a másik viselje és tűrje szép csendben azt, hogy lelkileg és utána már fizikailag is bántalmazza, kiabál vele, bunkózik stb.
2023. szept. 30. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!