Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bolla1987 kérdése:
Feleségem gyerekem anyja, megin azt mondja nem szeret,nem tekint rám ferfiként, 8eve vagyunk egyutt egyszer 14honapot külön éltünk? de megint ez a helyzet annyival megspékelve hogy anyagiak miatt nem tudd költöznie. Én szeretem őket,
Figyelt kérdés
2023. szept. 29. 13:04
1/12 A kérdező kommentje:
És szeretném ha maradnának, sok a vita sok a konfliktus,
2023. szept. 29. 13:06
2/12 anonim válasza:
Úgyse tud költözni, tehát maradnak. Marhatjátok egymást tovább, hogy a gyerek is szépen nevelkedjen. Szép is a családi élet.
3/12 anonim válasza:
Egyszerűen hülye. Eleve vissza se kellett volna mennie. De még magát kinullaznia sem le a csóróságba. Szülnie se kellett volna.
Hibát hibára halmoz csak ész nélkül.
Hát vannak ilyen sötetségek.
4/12 A kérdező kommentje:
Gyerek előtt nincsen veszekedés, anyagilag is jól állok , neki nincsen mivel gyereket nevelt eddig ? 3honapja csináltattam neki egy vállalkozást és abból szeretne lábra állni, meg persze van egy öccse meg egy apja akik mellettünk laknak az ikerhaz másik felében akivel tervezik az egyutt el koltozest,csak ott is arra várnak hogy jobban fizető állást kell találnia az öccsének,
2023. szept. 29. 13:14
6/12 anonim válasza:
De eleve szülni se kellett volna olyannak neki akit nem bír nem férfi neki es nem is szereti.
Gondolom anno is érdekből jöhetett veled ossze hiába cafolod.
Összevissza kapkod a nő.
7/12 A kérdező kommentje:
Hogyne foglalkozzak vele? Amikor a szívem megszabadulás a családomat,azt nem mondtam hogy a kislányunk enyhe autizmussal él és nehezebbek a mindennapok mint egy átlagos családban, szinte itthon vagyunk csak sokat nem megyünk sehova csak a kötelező körökre, és így minden megszunt ami kell egy kapcsolatba,
2023. szept. 29. 13:25
8/12 anonim válasza:
A nővel ne foglalkozz, a gyerekeddel logikus, hogy kellene!
10/12 anonim válasza:
ÉN, a helyedben elköltöznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!