Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt ?Szórakozik velem ?
Figyelt kérdés
Néhány hete szakítottunk a barátommal. Azóta nem beszéltünk ,ő keresett,de nem vettem fel,mert nagyon fajt a szakítás .Ez igy ment egészen péntekig,akkor írtam neki, mert nem bírom elengedni ,elkezdtünk beszélgetni,nagyon sokat,nagyon kedves volt,vicces,a közös dolgainkat emlegette,és jó érzés volt,tegnap is egész nap írtunk,mesélt magáról mi volt az elmúlt hetekben. Ma reggel ennek fényében úgy éreztem rakerdezek , hogy lehetne-e szó egy találkozóról. Semmi válasz, semmi reakció.
Férfiak,ez mit jelent?
2023. szept. 24. 17:20
2/6 anonim válasza:
Csak lebegtet.
Szórakozik veled.
Nem tudom miért jó ez neki.
3/6 A kérdező kommentje:
Most hívott fel ! Nem akar békülni .
2023. szept. 24. 17:37
5/6 anonim válasza:
Sajnálom. Hogyan tudatta veled?
6/6 A kérdező kommentje:
Felhívott és elmondta hogy a távolság miatt ez továbbra sem menne , ő Pesten én vidéken , én Bécsben dolgozok ő Pesten es így találkozni is rettentő ritkán tudunk ! Nagyon kedves volt elmondta azt is hogy szeret es nem szeretne hogy sírjak, azt szeretne hogy boldog es jókedvű legyek mert ő itt van, csak nem mint pár most !
2023. szept. 24. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!