Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kell megmagyarázni a szakítást?
Az volt az okom a szakításra, hogy nem tudtam elképzelni a párommal a jövőmet. Számomra is megmagyarázhatatlan volt, mert nagyon szerettem és szeretem a mai napig, és nagyon fáj, hogy elhagytam. De szeretnék családot, és valami miatt azt éreztem, hogy a jövőképünk nem illik össze és hogy nem vele akarok. Kerestem az okokat, de nem találtam, és ez szép lassan megmérgezte azt, amit iránta érzek.
Ennyi volt az okom, és nem fogadta el, kérlelt, hogy mondjam el mi az igazi ok, vagy miért gondolom így, mert akkor megpróbál változni. Nagyon rossz volt az egész szakítás.
Mostmár mindegy, de a kérdésem az, hogy tényleg ennyire specifikusnak "kell" lennie az embernek, ha szakítani akar? Nem érezheti egyszerűen csak azt, hogy nem akar már vele lenni, nem kielégítő a kapcsolat számára?
Én már 8honapja ragodom mit tegyek.
Mi próbáljuk megmenteni még..nem tudom sikerül e.
9éve együtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!