Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit akarhat tőlem az exem?
Köszi.
Csak nem értem ha szimplan szexre volt ez neki jo akkor miert hivott at masnap is? Miert akart osszebujni velem? Minden olyan volt mielott szakítottunk volna. Olyan fura😃
"Fél evvel ezelőtt szakítottunk, o dobott engem mondvan hogy mar nem szerelmes, de nagyon szeret."
Ha abban reménykedsz, hogy újra összejönne és úgyis lenne nem változtat a tényeken, miszerint elmúlt a szerelem és igazából nem is szeret hiszen kihasznált szexhiány/szeretethiány miatt.
Nem lehet, hogy másba szerelmes?
Sok férfi a meglévő kapcsolata mellett is tart talonokat, vagy addig, ameddig össze nem jön azzal, akibe szerelmes.
Furcsállnam ha masba szerelmes es engem hiv magához.
Igazabol miota szakítottunk tobbszor is irt nekem hogy erdekeli mi lehet velem, viszont most eloszor volt hogy talalkozni is szeretett volna velem.
Furi, mert azota tobbszor is irt nekem hogy eppen mi tortenik, mi a helyzet vele. Sajna nem tudom hova tenni a dolgot😃 lehet tenyleg annyirol van szo hogy eppen nincsen kivel megosztania a dolgait.
Biztos vagyok benne, hogy több.
Kevés önismeret. Nem tudta milyen a szerelem magában, és mit kéne tenni egy kapcsolatban. Nem azt mondom, hogy most tudja, hanem, hogy fél éve mi volt.
Ez több. Ez ugyanaz, mint akkor, csak annak folytatása.
Kedves #8
Köszönöm, szeretném hinni hogy igazad van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!