Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg egy idióta vagyok, hogy ilyen miatt szakítottam?
A párom szörnyen családközpontú. Nagy a családjuk, nagyon összetartóak. Az a tipikus, akik minden vasárnap összeülnek, meg hetente közös programot szerveznek. Önmagában ez még nem lenne akkora gond, de én másik városban élek, kb 2 óra az út köztem, és a családja között. Elmondtam a páromnak, hogy úgy érzem nincs saját életem az ő családi programjaik miatt, nemhogy minőségi együtt töltött idő. Ez valamit javított a helyzeten, de a probléma nem oldódott meg. Állandó visszautasítások a részemről, rajta is láttam, hogy mennyi mindenről mond le miattam, és elkezdtem érezni, hogy ez szép lassan mindkettőnket mérgez. Hiába szerettem annyira, mint még senkit idáig, mégis szakítottam, mert teljesen más elképzelésünk volt az életről, és akkor még nem tértem ki a házasság és gyerek kérdésére, amire itt nem is akarok.
Külső szemlélőktől (család) azt kaptam meg, hogy egy idióta vagyok, ha szeretem, de emiatt szakítottam, mert szerintük ez egy megoldható dolog lenne. Miközben nekünk ezt 3 év alatt sem sikerült orvosolnunk.
Szakítottam ilyen miatt, igen. Amikor erről szóltak a hétvégéink. "Csak" minden második, de az 0-24, mert ott aludtunk (messze laktak).
Egy idő után már nem mentem, aztán a sokadik külön töltött hétvége után közöltem vele, hogy akkor ideje lenne eldöntenie, mi a fontosabb számára: anyu-apu-kisöcsi, vagy a leendő felesége.
"De hát, anyának fontos, hogy minden második héten lásson".
Ja, oké, akkor szia. Visszaadtam a gyűrűt és elköltöztem.
8 évvel ezelőtt mindez. Nekem van barátom jóideje, akivel nem családlátogatás a hétvégi program, ő azóta is szingli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!