Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ment itt félre?
Kicsit mar belefaradtam a talalgatasba, de hatha egy kivulallonak ez egyertelmubb. Szoval volt egy 4 honapos kapcsolatom az exemmel. Roviden a kapcsolatrol annyit, hogy kb tokeletesen alakult minden, kicsit tul gyorsan haladtak a dolgok, talan ennyi volt a furcsabb benne. Szemelyisegre nagyon passzoltunk, nagyon megvolt a kemia, a szex nagyon nagyon jo volt, szenvedelyes volt de aztan romantikusabb is lett, bemutatott a baratainak, veluk is jol kijottem, a volt baratnom szerint azt mondtak tokeletesen passzolunk, vegre talalt valaki normalisat stb. Most itt a reszletekbe nem megyek bele, nyilvan ha akarok talalok kisebb dolgokat amik esetleg nem voltak ilyen tokeletesek dehat semmi sem az, viszont ezek olyan kis dolgok amik eszembe jutnak, hogy meg sem emlitem. Aztan szerelmet is vallott nekem, konkretan azt mondta nekem meri kimondani eloszor, furcsa volt mert el is sirta magat, hogy ugye nem fogom elhagyni?
Szoval nem veletlen, hogy en is megszerettem ot, pedig bizalmatlan vagyok, de tenyleg annyira ment minden. Nem tudok rosszat mondani a kapcsolatrol, csak jot, objektiven nezve is, es masok szerint is nagyon megvolt koztunk a vibe.
Aztan egyszercsak elkezdett keveset irni, eltunt egy teljes napra(bar elotte mondta hogy “turazni megy” es le fog merulni, de akkor is furcsa) majd kozolte par napra ra hogy szakitani akar. En teljesen lesokkolodtam, egyszeruen nem ertettem miert. Semmit sem tudott mondani, hogy miert. Ezt ugy megbeszeltuk, aztan minden olyan lett par hetig mint volt, pedig nagyon figyeltem ra, de boldognak tunt, lelkesnek, terveztunk a jovore, es ugy tunt tenyleg szeret. Aztan megint elhuzodott, nem irt annyit, nem akart talalkozni, es vegul szakitott velem, azt mar nem tudtuk megbeszelni, mert nem is akarta.
Annyit mondott mas vagyok mint az elejen voltam. Ami egyebkent max annyiban igaz, hogy megszerettem ot, lehet emiatt voltam “mas” de ez sem egy nagy valtozas vagy normalis erv. Egyszeruen hazudott vagy nem mondta el, vagy nem is tudta. Tenyleg lesokkolodtam, nem ertettem semmit, azt mondta nem hiszi hogy ez a jo dontes de nem birja elviselni ezt az erzest ami benne van. Es engedjem ot el… Ezt nagyon nehezen megtettem, par hetre ra felkerestem mert annyira hianyzott, hogy nem birtam, viszont olyan stilusba beszelt velem ami miatt ossze is vesztunk, egyszeruen gonosz volt, hogy mar soha nem gondol ram, kidobta a dolgaimat amik nala maradtak, nem szeretne tobbe velem beszelni, es ezert vegul lemondtam rola. Semmivel sem szolgaltam erre ra, teljesen mas lett mint volt. O nem ilyen volt. Azota nem beszeltunk.
Utolag sokminden leesett, es tenyleg egy dologra tudok gondolni, hogy amugy mennyit beszelt az elozo exerol nekem. Ugy hogy csak felhozta a semmibol, hogy nem is kerdeztem. Egyszer igy egyszer ugy beszelt rola, en nem voltam feltekeny ra mert voltam annyira magabiztos de volt hogy rakerdeztem, hogy ezt most miert kell hallgatnom? Akkor csak vedekezett, hogy ne aggodjak, en sokkal helyesebb vagyok, meg a szexualis eletunket is ugy dicserte meg anno, hogy mennyivel jobb velem mint az exevel… De nem aggodtam mert az elmondottak alapjan az egy nagyon szar kapcsolat volt, toxikus, megcsalas, az exe egy drogos volt, csak a szokasos. Azt mondta nekem sosem szerette, en meg egyszeruen elhittem. Viszont utolag meseltek nekem, hogy nagyon kivolt honapokig miutan a csavo kidobta… Par honapra ra talalkoztunk eloszor, nem tudom pontosan mikor szakithattak. Nem is ertem miert vettem ezt ennyire felvallrol annyira hulye vagyok. Az exem mondta a szakitaskor, hogy “pont irt neki” par napja az exe… Pont a szakitaskor… Azt sem tudom beszeltek-e, eleinte odaadta nekem a telefonjat hogy nezzem meg, dehat nem voltam paranoias. Nem volt okom ketelkedni benne. Azt tudom, hogy a szakitas utan masokkal kezdett egybol randizni, de hogy azota mi van, vagy hogy osszejottek-e ujra azt nemtudom. Azt sem hogy miert dobta ezt el, en nem tudok masra gondolni, mint hogy erzett az exe irant es nem volt tul rajta. Csak akkor azt nem ertem hogy tudott engem megszeretni, mar ha igaz volt. Vagy probalkozott de nem ment, nem volt nyitva a szive igazan, nemtudom. Viszont azota azt erzem en max csak masodik lehettem vagy B opcio… Hiszen az a szakitas megviselte ennek meg kb orult… Tenyleg nemtudom egyutt vannak-e ujra, kikovettem mindenhonnan mert megolt a bulizos, bikinis kepeivel es hogy mennyire boldog…
Sosem vettem eszre hogy boldogtalanna tettem volna, de teny hogy amikor megismertem teljesen mas benyomast tett mint a kapcsolatunk vegen. Akkor mar nem vagyott szeretetre tolem, nem kellett neki… az elso honapokba kb mindig aludt, folyton faradt volt, aztan mar kb le se lehetett loni, ez is furcsa volt. Talan csak “felgyogyult” es lelepett. Csak nem ertem en ezt, akkor minden ami jo volt koztunk kb hazugsag volt? Olyat is hallottam hogy “allitolag” valaki massal van egyutt mar (aki nem az exe) de mondtam az illetonek, hogy koszi ez nem erdekel. Nem akarok ilyeneket hallani.
Sajnalom ezt a vergodest amit itt lenyomok ferfikent, voltak mar szakitasaim de egyszeruen ez mindennel jobban megvisel, en sem tudom miert. Nem ertem, befejezetlen, ertelmetlen, es nagyon nehez tullepnem, mert maga a kapcsolat annyira jo volt hogy nyilvan vissza vagyok ra, es ot is szeretem, hiaba tette ezt. Kb halalra dicsert vegig, vagy ha megse voltam jo hogyhogy nem vettem eszre, vagy nem mondta, vagy csak utalt volna ra… Azt erzem ezt eldobta csak ugy, meg se probalta es eselyt sem adott. Es visszanezve nem ertem ennek a kapcsolatnak miert nem.
A leírtak alapján szerintem nem volt még túl az exén amikor összejöttetek, és csak ”sebtapasz” voltàl.
Ilyenkor az első pár hónapban szép és jó minden, de aztán előtörnek az emberből a le nem zárt érzelmek, és pontosan ez a vége mint nálatok is.
Ja és ha a párod gyakran beszél az exéről (akkor is ha elhordja minden szarnak), az mindig vészjósló.
(3)
Köszönöm a válaszokat, sajnos tudom, hogy ezt maximum ő tudná megmondani, már ha tudja egyáltalán. Az biztos, hogy túl gyors volt a tempó, sajnos erre figyelhettem volna, azt kihagytam, hogy ő csak 19-20 volt mikor együtt voltunk szóval tök fiatal még, én meg mivel a korombeliekhez voltam eddig (27) szokva, sajnos naívan hiába vártam érett viselkedést tőle, bár nem tűnt éretlennek, de nyilván érzelmileg az.
Én is gondoltam rá, hogy telebeszélték a fejét, de az max az exe lehetett, más nem hiszem, csak akkor eleve ott van, hogy egyáltalán minek beszélt vele ha így volt. De szerintem normális érett nő nem szórakoztatta volna az exét ha kapcsolatban van, pláne ha az exe egy gyökér. A sebtapaszról annyit, hogy tényleg azt éreztem erőre kapott a kapcsolatunk alatt, ő lett más a végén, nem én.
Nekem őszintének tűntek az érzelmei, de ott volt végig az a furcsaság ami csak utólag tűnt fel, hogy érzem, hogy szeretem őt, talán ő is engem, de valahogy sosem volt ilyen nagy lelkizés vagy mélyebb kapcsolódás lelkileg, de erről akkor azt gondoltam talán korai neki, és olyan nehezen nyílik meg, közben meg mégis néha akár úgy viselkedtünk mint egy régóta együtt lévő pár. És ez ilyen érthetetlen, én sem értem. Hogy szeret és közben mégsincs ilyen, de tényleg így volt. A másik, hogy mindig nagyon jól elvoltunk elbeszélgettünk akármikor akármiről, ugyanolyan volt a humorunk akár, de kb semmit sem tud rólam ahhoz képest amit én tudok róla. Szerintem amit tud a múltamról azt magamtól mondtam el, nem ő kérdezte, emiatt sem tudtam neki úgy igazán megnyílni. Ez is az előzőhöz kapcsolódik, annyira furcsa. De közben meg ha nem írtam neki vissza fél napig már felrobbant a telefonom, nagyon nagyon féltékeny volt, sőt azt is kérdezte mikor mutatom már be a szüleimnek. Nem értem.
És nem tudom mit tehetnék, nem akarok lemondani róla, de nem is kereshetem már, azok után hogy kb semmi érzelmet vagy érdeklődést nem mutatott irántam, így 100ról a nullára csökkent. Minden közös ismerős azt mondta nekem, hogy ezt meg fogja bánni, és ők sem értik, de hát vagy igen vagy nem. Vagy olyan makacs hogy megbánja de úgysem írna. Szóval ez ilyen sakk matt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!