Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érezt miután félre léptél?
Rendszeresen olvasol itt, na is persze környezetemben is látom, hogy elég sokan csalják meg a párukat.
Én 32 éves nő vagyok és még sosem tettem ilyet.nem is tenném mert túl lekiismeretes vagyok és nagyon nyomasztana a dolog, tuti nem tudnám elhallgani.
Akik megcsalt a párjukat siman tudtak utana ugyanúgy viselkedni a masikkal? Nm éreztétek rosszul magatokat?
Miért tettétek? Miért nem mondtátok el vagy mondtátok el?
Konkrétan okádhattam volna magamtól. Erőt vettem magamon, és nem mondtam el neki. Elég, ha csak én szenvedek a hülyeségem miatt, neki ne kelljen. Azt hiszem életem második legrosszabb élménye volt.
Nem tudom, a párom rájött-e, de nem volt felelősségre, nem nyomozott utánam, vagy ilyesmi.
Oromet
Vegre egy izgalmas es kellemes ferfi aki a szexben is szuper
A exem (nem a szereto miatt dobtam) 3-4 havonta akart csak szexet de full szar volt... Nem is ertem miert akartam vele lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!