Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én értettem félre hogy elhagyna?
Mondtam a barátomnak hogy azért sem vágyom baráti társaságra mert mennek a kibeszélések stb. + mi van akkor ha beleszeret valakibe és elhagy. Aztmondta ilyen ez élet, ez az élet rendje módja. Erre azt mondtam neki ha erre képes lenne ennyit is ér. Utána rákérdeztem hogy elhagyna e, azt válaszolta hogy nem.
Ezen kattogok tegnap óta, 4 éve vagyunk együtt, félek hogy megismer egy nálam jobb csajt akárhol és beleszeret, és simán elhagy.
Felhozzam neki ezt a tegnapit messengeren vagy inkább ne mert én gondolom túl?
20/L 23/F
Szerintem nem tudtok normálisan kommunikálni.
Egyrészt te csak arról dönthetsz, hogy neked legyenek e barátaid, azon ne kapálózz, hogy neki legyen e. Mert kiindultál abból, hogy arról meséltél neki, hogy te nem akarsz baráti társaságot, aztán pluszban azt tetted hozzá, hogy ő beleszeretne valakibe.
Nem a tulajdonod. Azzal barátkozik, azzal beszél, azzal találkozik akivel akar.
Ha nincs önbizalmad, az elsődlegesen a te problémád, elsődlegesen neked kell tenned érte, hogy többre tartsd magad, ne a másiktól várd az által, hogy elmarod tőle a társaságot, kisajátítod. Ez önző, gyerekes, rosszindulatú viselkedés.
Szerintem gyakorold a kommunikációt. Ha pedig te nem érzed magad jól a kapcsolatban, mert nem ad elég pozitív visszajelzést a párod, nem vagy biztos a pozíciódban, próbáltátok már párszor, de nem tudjátok megbeszélni, úgy érzed nem tesz érte, hogy megnyugtasson, akkor csak abban van döntési jogod, hogy elhagyod e, de ne neki tiltsd meg hogy legyenek e barátai, és ne benne kelts lelkiismeretfurdalást, hogy jajj másba leszel szerelmes. Ez az ő dolga, te a saját érzéseidet vizsgálgasd! Hogy Neked Jó-e Vele.
Amúgy gyerekkorotok óta együtt
Sztem is ez az élet rendje, valószínűleg nem együtt fogtok megoregedni csak ezt nem túl szépen találta
Ne legyen tarsasagotok nehogy lányokkal találkozzon? Erenyovet is szereltel rá?
Az én barátom tudatosan háritja a nòket. Egyaltalan nem igy fogja fel hogy véletlen majd lehet beleszeret masba meet soha nem lehet azt tudni, kiszámithatatlan az élet.
Az en barátom TUDATOSAN nem engedi ezt be.
Ellenben egy volt szexkapcsolatosom aki velem akart járni, neki elvei ezek hogy lehet egy nő mellett majd villamcsapáskent jon vmi másik, ezt nem tudhatjuk előre.
És csodalkozik miert nem akartam vele jarni. De ő talonozott is (nőcskékkel ápolgat kapcsolatokat)a baratom meg nem.
Szoval szerintem RED FLAG.
+1 szerintem nincs olyan hogy majd véletlen beleszeretek másba.
Ahhoz minimum viszonozni kell flörtöt, érezni a kellemes kémiát kozelebb kerulni es alapvetoen nyitottnak lenni a másik nemre.
Semmi eget rengetőt nem mondott, valóban bármikor előfordulhat veled is. Szó nincs róla, hogy el akarna hagyni, nincs mit megbeszélnetek.
A felfogásodon viszont kellene alakítani, ha azért nincsenek barátaid, hogy nehogy megtetszen neki valaki más, és őt is korlátozni akarod nagyon téves úton jársz. Van egy rossz hírem, jár az utcán, tanul, dolgozik, elmegy boltba, vannak szomszédai, bárhol találkozhat olyannal, akit vonzónak találhat. A hűség döntés kérdése, azzal, hogy kullancsként rá tapadsz nem fog jobban szeretni, inkább azt az érzést erősíted benne, hogy találhatna mást, aki normális.
Akik nem tudatosan vannak párkapcsolatban, hanem az életben a véletlenekre alapoznak, szerintem azokat jobb hagyni. Vagy inkább a hasonló elvűeknek a hasonló elvűekkel kéne járnia eleve.
Akik nyitottak a véletlen szerelmekre, járjanak olyanokkal, akik szintén erre vevők.
Akik pedig tudatosan hűségesek jarjanak a tudatosabb tipusokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!