Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én értettem félre hogy elhagyna?
Mondtam a barátomnak hogy azért sem vágyom baráti társaságra mert mennek a kibeszélések stb. + mi van akkor ha beleszeret valakibe és elhagy. Aztmondta ilyen ez élet, ez az élet rendje módja. Erre azt mondtam neki ha erre képes lenne ennyit is ér. Utána rákérdeztem hogy elhagyna e, azt válaszolta hogy nem.
Ezen kattogok tegnap óta, 4 éve vagyunk együtt, félek hogy megismer egy nálam jobb csajt akárhol és beleszeret, és simán elhagy.
Felhozzam neki ezt a tegnapit messengeren vagy inkább ne mert én gondolom túl?
20/L 23/F
Em ertetted félre. Ez nem is csak azt jelenti hogy elhagyna, hanem bármikor szándékában is áll elhagyni, nyitott az élet adta dolgokra, es meg is ideologizalja hogy te ezt köteles is vagy elfogadni mert ilyen az élet.
Az intelligens emberek nem egy orruknál vezetett üresfejű birkák hogy majd az élet meg a sors vezeti őket és ők semmilyen hatással ne lennének arra. Nem ilyen az élet. Nem ilyenek a véletlenek. Az ő egyéni szemlélete ilyen csak melletted.
Magamból.kiindulva mivel az ilyenek teljesen alátámasztják az elveiket hogy de az életben véletlenek vannak meg bárki véletlen lehet szerelmes a párja mellett, teljesen parttalan beszélgetni. Mert kötik az ebet a karóhoz.
Nekem aki ilyeneket mondott es kozben talonokat is tartott mellettem, azt én szépen lecseréltem olyanra, aki marhára nem akar véletlen másba szerelmes lenni mellettem. És amikor az előbbinek rosszul esett hogy otthagytam a fr.ncba, na akkor azt mondtam neki, dehát véletlen találkoztunk és véletlen beleszerettem másba, aki véletlen szerelmes lett belém és véletlen együtt jàrunk is.
12-es Mit mondanál neki?
Ez a vihar a biliben tipikus esete, nincs semmi probléma, akkor kell csinálni! 11-es csak hergelni akar, ebben a mondatban még csak a szándékot sem érdemes keresni, senki nem tudhatja, hogy mit hoz a jövő, előre rettegni nem érdemes.
Nem hergelem. Tapasztalat.
Az a férfi aki nekem a véletlenekkel jött, az véletoen mellettem talonokat is tartott, megnízhatatlan is volt, es szexkapcsolattal indított.
A barátom vele ellenben pedig minden nőt kizár az életéből és őt soeciel zavarná is ha "véletlen"megd.gna más vagy véletlen pasikkal talalkozom meg ilyenek.
Valaki most vagy lenni AKAR valakivel, vagy NEM. De ne gyártson már ideologiákat elote hogy ha szakitana az az élet hibaja lenne nem az övé, ő nem tehet róla meg a masik nyomult rá ő csak hagyta magát ő nem is akarta. Abszolut felelősséghárítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!