Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az,ha a párom veszekedés közben lökdös, és leszorít az ágyra?
Hat igen, egyszer egy idos ember mondta nekem, hogy "Az emberek nem valtoznak, sot, oruljunk ha olyanok maradnak amilyenek, mert inkabb a negativ iranyba szoktak gondolkodasban is haladni"
Es ezt rengetegszer eszreveszem.
Ez fizikai abuuzus. Nem tudom oszinten rendorsegi eset is lehetne ha nagyon akarnad, de van egy erzesem hogy te majdnem mindenaron ragaszkodnal hozza. Ha nekem lenne parom aki ilyet csinal rendszeresen total otthagynam.
Ne gondolkodj szakitason, szakits. Ez racionalisan szerinted sem oke, biztos vagyok benne. Most vallottad be. Csak gondolom felsz hogy egyedul leszel meg ilyenek. Csoportos talalkozora jarok es annyi ilyenrol hallok nok teren, hogy hiaba eroszakolja meg, veri mindennap lilara, szol valami teljesen semlegeset es szajba b*sza szoszerint amiert azt mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!