Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem a barátnőm mert a nála idősebb fiú testvérét meg vertem mert meg pofozta őt. Van rá esély hogy kibéküljön velem ?
Tegnap bulizni voltunk én el mentem mosdóba és amikor vissza jöttem a tesója pont akkor kevert le neki egy hatalmas nagy pofont én rögtön oda ugrottam és csúnyán elvertem. Barátnőm halálra volt remémülve. Ki is raktak engem a szórakozó helyről és őket is. Azért pofozta fel a nőmet mert el mert menni buliba, barátnőm meg írt egy üzenetet hogy ne keressem azóta nem veszi fel a.telefont.
F27 N18
Szerinted? Valószínűleg a barátnőd attól fél hogy Vele is agresszív leszel egyszer és ez a tettlegességig fajul. Jól tette, hogy szskított Veled, még akkor is, ha Te jó indulattal és Őt védted meg, na de így?
Amúgy meg én is azt mondom: Ne is akarj egy ilyen családból származó nő párja lenni!
Habár lehet hogy két verekedős család lánya, valamint fia összeillenek.
De ha a nő nem beszél Veled, nem is tudsz mit tenni. De szerintem jobb is ez így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!