Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem a barátnőm mert a nála idősebb fiú testvérét meg vertem mert meg pofozta őt. Van rá esély hogy kibéküljön velem ?
Tegnap bulizni voltunk én el mentem mosdóba és amikor vissza jöttem a tesója pont akkor kevert le neki egy hatalmas nagy pofont én rögtön oda ugrottam és csúnyán elvertem. Barátnőm halálra volt remémülve. Ki is raktak engem a szórakozó helyről és őket is. Azért pofozta fel a nőmet mert el mert menni buliba, barátnőm meg írt egy üzenetet hogy ne keressem azóta nem veszi fel a.telefont.
F27 N18
Szerintem megijedt, mert látta, hogy ideggyenge vagy és veszélyes.(nem lehet érte kárhoztatni).
Nem megverni kellett volna, hanem odaállni közéjük, ellökni/eltolni és befenyíteni, ha még egy ilyet meglátsz kapni fog, és emlékeztetni arra, hogy idősebb és erősebb vagy és húzza meg magát, mert ő nem a felnőtt barátnőd apja/anyja.
Én is távol maradnék olyantól, aki nem bírja belőni a szintet erőszak terén, egyszerűen veszélyes az ilyen ember. Egyébként biztos lehetsz benne, hogy egy csomót verekedtek kiskorukban, szóval a barátnőd is verte már eleget, meg a bátyó is őt, ilyen előtörténettel kicsit azért más.
Jól tetted hogy megverted
Az meg hogy a csaj tőled ijedt meg az ő baja, meg is érdemli.
Keress rendes nőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!