Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Barátnöm szakítot 1hete, pár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnöm szakítot 1hete, pár napja irt hogy, sokat gondol rám annak elenére hogy nem keres és hiv és reméli jól vagyok, szakítás után abba egyeztünk meg hogy barátok maradunk, ti erre mit írná tok válaszul? Egyáltalán válaszolnátok?

Figyelt kérdés
2023. szept. 3. 14:37
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Azt mondta szakitas után hogy végleges a szakitás nem azért akar joban maradni, érdeklődik felölem egyszerűen nem értem mi a cél, amikor megtudta hogy egy lányal randira készülök, látam rajta a kétségbeesést, aztan hozzá tette hogy örül neki.
2023. szept. 4. 12:00
 12/13 anonim ***** válasza:
39%
Szánalmas vagy, az a nagy helyzet! Nem tudod elengedni, meg elfogadni, hogy nem kellesz neki, és körülötte forog minden gondolatot. Erre már mást lánnyal akarsz randizni? Minek, hogy átverd? meg is érdemled, hogy szenvedj!
2023. szept. 4. 12:06
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

A joban maradás nem azt jelenti hogy kefelsz vele vagy csokoloztok, jopofiztok.

Ez a része le van zárva.

Ha tudsz róla az ö eletéről az miért egy ördöngösség?

Ha normálisan viselkedsz ha talalkozol vele az miért baj, hisz nem tetedheted magad hogy nem ismered amikor ismered. Mert ezzel kb.onnmagadat zavarod össze

2023. szept. 5. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!