Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem a barátnőm 1évután,azt mondta nagyon szeret mintha családtag lennek, és nem akar elveszíteni, és ha az élet is úgy akarja akkor úgyis össze hoz minket a sors. Ez azt jelenti hogy időre van szüksége?
Nehéz elhinni hogy komoly a kérdés de tegyük fel igen.
Azt jelenti hogy nem tart férfinak, most szeretne egy igazi férfit aki mellett nőnek érezheti magát, mikor meg kiélte szórakozta magát, akkor visszatér majd családot alapítani pl, ha lesz annyi eszed hogy vissza fogad
Te majd arra leszel jó neki, hogy kisírja magát a válladon, amikor a "klassz fiúk" megszívatják. De ettől még soha nem lesz köztetek párkapcsolat újra.
Szerintem egy radikális váltás kéne. Ne tartsd vele többé a kapcsolatot, sőt ne reagálja arra sem, ha ő keres. Különben soha nem fogsz túllépni rajta és az egész fiatalságod arra fog elmenni, hogy őutána vágyakozol, ahelyett, hogy mást észrevennél, vele szerelembe esnél és boldog párkapcsolatot alakítanál ki.
Ha van eszed, önbecsülésed soha többet nem tartod vele a kapcsolatot semmilyen formában!
Nem szeret téged, kihasználva vagy, hazudik a képedbe, érted?
Én akkor mondtam ezt, mikor sajnáltam a srácot, mert tudtam, hogy szeret, és nem akartam véglegesen szakítani a kedvéért, de nem vonzódtam hozzá már, csak kötődtem(mint ahogy írtad is, egy családtaghoz). Ez nem azt jelentette, hogy nem tartottam férfinak, dehogynem, csak olyannak, mint a többséget, férfi, akihez nem vonzódom.
Írsz nekem?:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!