Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek is érdemes emiatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is érdemes emiatt az igénytelenség miatt szakítanom vele?

Figyelt kérdés
Tegnap jött be a pasim a szobába,és hatalmas pis...a folt volt az alsóján. Előtte nap,leült mellém a székbe,és a golyói meg oldalról kilógva rálógtak a szék ülő részére. Harcoltam már ezek miatt a dolgok miatt vele, de nem változtatott. Én a szakításban látom a megoldást,mert ez már igénytelenség. Legyek ott mellette a mosdóban,ellenőrizni,hogy hogyan rakja rendbe magát? Nem akarok bébiszitter lenni. Másnak is volt/van hasonló gondja a férjével/pasijával?
2023. aug. 17. 10:14
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Nekem volt olyan osztálytársnőm,aki kívülről hű de adott magára, aztán tesin meg ahogy felénk fordult,neki is pisis volt a bugyija elöl..De műkörme az már volt drágámnak,meg tonna smink rajta..
2023. aug. 17. 10:41
 12/30 anonim ***** válasza:
Az a kérdés, egészségügyi gond vagy igénytelen?
2023. aug. 17. 11:12
 13/30 anonim ***** válasza:
22%
A pisafolt undi, de a golyója had lógjon már oda, ahova szeretne.. Gondolom otthon volt, semmi extra nincs a meztelenségben.
2023. aug. 17. 11:23
 14/30 anonim ***** válasza:
22%

13, abban az esetben, ha mindkét félnek úgy komfortos. Én se viselném el a pucérságot otthon. De, még csak pucér se volt, hanem az alsógatyája lenge annyira, hogy lóghat minden, amerre akar.

Ezek apróságnak tűnnek, de a valóságban rengeteg feszültséget keltenek a kapcsolatban. Vagy lesz kompromisszum, vagy el kell engedni a dolgot.

2023. aug. 17. 11:26
 15/30 anonim ***** válasza:
44%
12# vagyok. 13#-sal egyetértek. Viszont tényleg beszéljetek róla, a pisi nem-e egészségügyi gond. Intim betegséggel mi férfiak sokkal nehezebben megyünk orvoshoz, mint a nők (tudom Nektek sem lehet könnyű). De ha vagy egy olyan barátnő, egy olyan pár, akiért megéri hidd el, el megy. De ezt Te érzed.
2023. aug. 17. 11:28
 16/30 anonim ***** válasza:
30%

Hát törölje már meg. Őt nem zavarja vagy nem érdekli? Büdös is lehet. Ha többször előfordul, szakítanék vele.

Lányoknál nem is értem, azt hittem, alap a tisztasági betét.

2023. aug. 17. 11:39
 17/30 anonim ***** válasza:
61%

Az igénytelenségnek van szaga. A húgyszag érezhető, legalábbis normál szaglás mellett. A műköröm viszont sosem lesz az ad magára jelképe.

Sebész és nőgyógyász kollégáim meséltek már jó pár sztorit a 20 éves nőkről. Drága ruha, fodrászolt haj, szép smink. Aztán vizsgálatnál befigyelt a hónaljszag, pinaszag. Ugyanez a kozmetikusnál is érvényes mindkét nemre. Ki van írva nála, hogy intim gyanta előtt alváz alapos mosása, tiszta fehérnemű kéretik mindkét nemnél. Itt tartunk.

Cigóknál saját tapasztalatom, hogy megérkezett a fukszos, méregdrága parfümmel literszámra befújt gazdag brigád, de a mosdatlan testszag az bizony áthatolt minden túlzásba vitt illatosításon.

Ha jó az orrod, akkor bizony megérzed, ha valaki húgyos, szaros cuccokat hord magán. Ehhez nem kell levetkőznie sem.

2023. aug. 17. 11:41
 18/30 anonim ***** válasza:
39%
A pisifolt az no komment kategória, ellenben ha a párom úgy ül, hogy kilóg a zacsi, megyek is nyalogatni, nem még hogy veszekdjen vele ezen.😇
2023. aug. 17. 16:38
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Mi a baj a lenge alsókkal OTTHONRA? Rajtam most divatos sort van, bőszárú, magasderekú, ha úgy ülök nekem is kilóg belőle a micsodám, de sokszor vagyok otthon csak bugyiban, ami ugye vékony pamut, kivehető belőle mindennek a körvonala. A párom előtt eszembe nem jutna, hogy ezek gondot jelenthetnek, pláne az, hogy hozzáér a székhez/kanapéhoz a fedetlen alfelem.. ti nem csináljátok, csak ágyban?

Itthonra tök kényelmes itthoni viselet mind, és sokan hordanak ilyen nagypapaalsót nadrág alá is(bár azt én sem értettem soha, hogy lehet bő cuccot szűkebb nadrág alá felvenni, kényelmetlen lehet).

Szerintem ez nem igénytelen. Az intimbetét pedig nem higiénikus, műanyag szellőzetlen vacak, az az egészséges, ha lenge, légáteresztő cucc tapad a puncira, így ki tud száradni. És igen, ennek adott esetben bugyin is nyoma marad, amit mindenki kimos, én is váltok amint hazaértem. Ilyen folyásfelfogó betéteknél kezdődik a gomba, meg a pnaszag, mert bepálik, ahelyett, hogy szellőzne, mint a pamutbugyinál. Olyan marhaság, mint a hüvelyöblítés, azt is sokan rendszeresen használják, az intimbetét is akkor kell, ha még pecsételő vérzés van, de normál betét már sok, nem pedig fehérfolyásra.

2023. aug. 17. 19:18
 20/30 anonim ***** válasza:
71%

Én igényes, tiszta és ápolt fickó vagyok, de fordult már elő, hogy miután eltettem, a prosztatám morrantott egyet és pár csepp pisát (köszi korábbi hozzászóló társam a szóról ideimprovizált mini disszertációt) kiparancsolt a pöcsömből. Ezért hordok többek között alsógatyát, hogy első védővonalként felszívja az olyen cseppeket. Tartok tőle, hogy a korom előrehaladtával ez egyre gyakoribb lesz. Ha tehetem, papírral megtörlöm a végét, de hangsúlyozom balesetként ez bizony előfordul.

Sőt, olyan is előfordul, hogy egy forró nyári napon egy kissé ragacsosabb napközbeni kakkanás után féknyomos lesz a gatyám, sőt, biztos büdis is lesz a valagam. Ismét elismerés as alsógatya feltalálójának.

Tartok tőle, hogy a heréim is fittyentek már ki néha teljes véletlenségből.

Szóval kedvesem ha beletörődsz, hogy emberek vagyunk és ilyesmi néha befigyel, akkor emiatt még ne ugrálj.

Persze megkérhered hogy figyeljen egy kicsit jobban, de ha ez nem napi szintű dolog, akkor ne kezeld problémaként.

47f

2023. aug. 17. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!