Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítani 7év után a magára igénytelenség miatt?
Mikor összejottunk 4évig jártunk, még mindketten otthon laktunk. Láttam milyen rendetlen (számomra) környezetben élt, beszéltünk róla hogy én ha osszekoltozunk nem akarok ilyen környezetet. Azt mondta más lesz, de otthon hiába takarít nem figyeltek rá.
Aztán 4.évben össze költöztünk tény nem olyan a környezet mint náluk volt, de sok minden hasonlít pláne ahogy a dolgaival bánik.
Többször próbáltam vele beszélni de semmi változás, hiába van e ideje vagy sem..
Eddig bírtam úgy néz ki , mert mistmar nagyon zavar.. na de csak 7év..
" Azt mondta más lesz"
Itt rontottad el. Ha otthon jó neki a kupi közepén fetrengeni, akkor máshol is jó lesz. Mindegy, már megtörtént, ne rágódj rajta, de hátha másnak tanulságos lehet.
Az ember csak önmagáért tud megváltozni, és az elhatározás mellé jó sok kitartás is kell. Ő maximum hitegetett azzal, hogy majd rendesebb lesz
"Eddig bírtam úgy néz ki , mert mistmar nagyon zavar.. na de csak 7év.."
mire érv a hét év? Arra, hogy a maradék 47-ben is zavarjon? Ha tiplizni akarsz, akkor tiplizz, mert így csak megy az időd meg az övé is, de minek? 10 év múlva meg majd azt mondod, hogy ajh, de hát csak tíz év, bárcsak 3 éve leléptem volna, de hár mostmár 10 év....
Van ilyen. Én egy sajtreszelő miatt szakítottam. :D
1 éve éltünk együtt a közös albérletbe. És annyira nem volt otthon a közös lakásunkban, hogy amikor a vacsorához kértem, hogy hozza már az asztalhoz a sajtreszelőt, és ő felforgatta az egész konyhát miatta (1 éve ugyanott volt a helye) nálam ott telt be a pohár. Nem akarok olyan emberrel együtt élni, aki nincs képbe a saját otthonunkkal.
Jesszus. Lehet nem kene osszekoltoznom a parommal(ezen vetyengunk ő is ilyen háklis). En meg ilyen teljesitménydrukkban nem tudnék élni. Az nekem nem otthon.
Juj
3!
Jézusom, én 5 éve élek a lakásomban, de néha magam sem találom a cuccaimat. Szegény exed...
Kérdező!
Párom hasonló környezetből jött, mint a tiéd. Otthon kupi, rendetlenség. Sajnos a szülei is így éltek, így kevés helyes példa volt előtte. Én egy átlagos családból jöttem, nem vagyok patyolatok, olykor előfordul egy-két porcica, de azért hetente minimum takarítunk. Mikor összeköltöztünk a párommal, akkor próbálta ugyanazt az életvitelt folytatni, mint otthon. Hiába beszéltem vele, csak ideig óráig hallgatott rám. Úgyhogy bevetettem pár kevésbé tisztességes, de annál hatásosabb módszert. Áthívtam pár barátunkat és megbeszéltem velük, hogy egy kicsit beszélgessenek el a párommal. Direkt nem takarítottam előtte, hogy minden úgy legyen, ahogyan ő hagyta. Mikor megjegyzést tettek a vendégek mondtam hogy a párom miatt van, nem tud tisztaságot tartani. Még párszor felmerült ez a dolog az este folyamán. Utána mikor elmentek a vendégek jól lekiabálta a fejemet hogy miért égettem így be. Pár napig húzta a száját, de jelentem, 4 éve szépen rendben tartja a lakást, besegít mindenben. Persze olykor marad egy kis kupi, vagy ledobja a szennyest, de ritka eset.
Tudom kicsit drasztikusnak tűnik ez az egész, de hatékony, egy próbát megér.
3. de szép a szerelem...
napi emlékeztető, hogy a nők nem tudják úgy szeretni a férfiakat, ahogy a férfiak a nőket
Úgysem fogsz szakítani , az ilyen emberek mint te azok csak panaszkodnak de nem szakítanak, tökmindegy hány éve vannak együtt.
További sok szép évet nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!