Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A munkahelyi kapcsolatnál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A munkahelyi kapcsolatnál jogos szakítóok ha az kitudódik az egyik fél akarata ellenére?

Figyelt kérdés

Én vagyok a csalfa férfi, aki ugyan nem híresztelte kivel mi történt, de innen-onnan mégis összerakták a dolgot

Nyilván feltűnő volt a jókedvem, meg panaszkodtam arra hogy keveset aludtam, ilyenek

Szerintetek mennyire erkölcstelen ami történt?

2023. aug. 15. 11:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
És nem is csak a kolleginák, ha a faszinak jár a szája.
2023. aug. 15. 12:32
 12/21 A kérdező kommentje:

"Mármint a féltékeny/rosszindulatú kolleginák nem a férfi tagra fognak rosszindulatúan mutogatni!"

Nem is értem, mi rosszindulat találhatja meg ezt?

Gyakorlatilag nem történt semmi ami erkölcsbe ütközne vagy sértene másokat. Illetve annyi hogy a haverom egy féreg, ha tőle tudják.

Az már az én bajom lesz viszont, nameg az övé

2023. aug. 15. 12:47
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Előbb utóbb úgyis szakított volna a nő a szófordulatos csalfa férfival mert titokban nem lehetett volna komolyabb vizekre evezni. Most majd kipihentebb lesz a munkához
2023. aug. 15. 13:41
 14/21 A kérdező kommentje:

"Előbb utóbb úgyis szakított volna a nő a szófordulatos csalfa férfival"

Nem, inkább fordítva

Már nagyon terveztem a szakítást, csak nem akartam elsietni, hiszen alig kezdődött a kapcsolat.

Gyakorlatilag levette a vállamról a terhet. Persze azért sajnálom de megkönnyebbülés is

2023. aug. 15. 14:06
 15/21 anonim ***** válasza:
59%

14. Aki csalfának hívja magát, az önmagát sem tartja annyira, hogy férfiként viselkedjen.

A lány legyen hálás magának..

2023. aug. 15. 15:22
 16/21 A kérdező kommentje:

"Előbb utóbb úgyis szakított volna a nő a szófordulatos csalfa férfival mert titokban nem lehetett volna komolyabb vizekre evezni. Most majd kipihentebb lesz a munkához"

Tévedsz!

Kibékültünk, bocsánatot kért.

Mivel semmi bizonyíték nem volt hogy én kikogyogtam volna bármit.

Azt mondta megjött neki és emiatt ideges volt

2023. aug. 15. 20:19
 17/21 anonim ***** válasza:
72%

Érdekes, az előbb még te akartál szakítani, örültél, hogy levette a terhet a válladról.

Most megint ott a tehre, hogy neked kell szakítani. Micsoda pech!

2023. aug. 15. 21:20
 18/21 anonim ***** válasza:
17. Már én sem tudom követni.. xD
2023. aug. 15. 23:08
 19/21 anonim ***** válasza:
Igen, az.
2023. aug. 17. 15:23
 20/21 anonim ***** válasza:
Ha erre nem az a megoldás, hogy felválljatok eymást a kollégák előtt, hanem szakít, akkor ez a kapcsolat ennyit is ér. Nem szeret, ennyi. Tudom, nehéz felvállalni, de elmondjàtok, beszélnek Rólatok még 3 napot, na jó, nyáron lehet aki visszamegy szabiról annak még elpletykálják, de ennyi. Úgy hogy nem szakít9oo, de jelzu ez azt, hogy felvállal a másik vagy inkább szakít. Hogy szeret vagy nem is szeret.
2023. aug. 18. 05:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!