Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkahelyen ha az ott összejött pár szakít akkor milyen lesz a hangulat?
Figyelt kérdés
Tehát egy irodán belül egymásba szerettek, az egyikük szakított is a párjával emiatt(pedig 5 éve együtt voltak) akkor mi lesz ha összevesznek? Egymástól 3 méterre ülnek, sokszor csapatban is kell dolgozni, szóval nem lehet elkerülni a másikat. Voltatok ilyen helyzetben? Előbb-utóbb úgyis szakítani fognak mert nem életképes az ő helyzetük, minden rosszindulat nélkül mondom(korkülönbség, család stb) Megosztják majd a csapatot? Vagy hogyan fognak viselkedni? Van ebben tapasztalatotok?2023. febr. 27. 19:35
1/7 anonim válasza:
Nincs tapasztalatom, mert nő az irodatársam és én is az vagyok.
2/7 anonim válasza:
Jelen, ebben a helyzetben voltam, vagyok. Hónapok óta vége de még mindig nem vagyok túl rajta, a munka rovására is megy már, hogy alig kommunikálunk. Ha te vagy az egyik fél ne menj bele, csak ezt tudom mondani, csak ha szemrebbenés nélkül tudsz munkát váltani ha rosszul alakul.
3/7 anonim válasza:
Régi mondás, házinyúlra nem lövünk, nem véletlen, nagyon sok ember roppant kínos helyzete ihlette.
4/7 anonim válasza:
Röviden: szívás. Hosszabban: nagy suívás.
5/7 anonim válasza:
Sokan tesznek ugy mintha mi se tortent volna. Teljes közömbös a màsik es siman lazán dolgoznak egyutt
6/7 anonim válasza:
Szerintem itt jön ki, hogy ki mennyire tud a munkájában profi lenni. Ez persze nem egyszerű, hiszen emberek vagyunk, érzésekkel, tehát senki nem mondta, hogy ez egyszerű.
De, hogy egy hasonlattal éljek, egy színésznek is el kell tudnia játszani a színpadon/filmvásznon, hogy valakibe őrülten szerelmes miközben valaki más a párja a való életben, nem az éppen aktuális színészpartnere. Oké, hogy színész és ez a munkája, de ő is csak ember.
Szóval ilyenkor kell nagyon komolyan ketté választani a munkát és a magánéletet.
Persze ilyenkor jót tehet egy másik munkahely v esetleg egy másik részleg.
7/7 anonim válasza:
Van olyan helyzet,hogy lincshangulat alakul ki,ritkábban sima közöny és ezután nulla kommunikáció.
Nem ajánlom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!