Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Megbántottam a barátnőmet,szak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbántottam a barátnőmet,szakìtottunk.Hogyan tudom meggyőzni,hogy még mindig szeretem?Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2023. aug. 6. 09:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Mi történt pontosan?
2023. aug. 6. 09:26
 2/9 anonim ***** válasza:
66%
Gondolom az a baja amivel megbántottad. Azt tedd helyre.
2023. aug. 6. 09:34
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nem mindegy hogy mit jelent az hogy "megbántottad"?!

Mert nem ugyanaz a kategória az hogy például elkéstél egy közös találkozóról/programról (vagy elfelejtetted) vagy mondjuk már hónapok óta megcsalod! Ez most csak két példa volt, de nem azonos súlyú dologról van szó.

Van az a szintű "megbántás" hogy MÁR nem kell győzködni a másikat, mert nem érdemes.

2023. aug. 6. 09:39
 4/9 anonim ***** válasza:
Előre kell legközelebb gondolkodni.
2023. aug. 6. 10:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha szereted, akkor tiszteletben tartod az érzéseit és elfogadod a döntését. Nyilván elmondhatod neki, hogy te még mindig szereted és nagyon örülnél, ha meggondolná magát és még vársz rá pár hónapot. De csak akkor mondj ilyet, ha komolyan gondolod és tényleg vársz rá. Csendben, türelmesen.
2023. aug. 6. 10:14
 6/9 anonim ***** válasza:
A férfiaknak annyira nehezukre esis kimondani hogy neharagudj hulye voltam, hianyzol? Minden no erre vagyik szakitas utan ha ilyen dolgok miatt volt a szakitas
2023. aug. 6. 11:31
 7/9 anonim ***** válasza:

Én nem vágyok arra hogy majd közhelyekkel elintézik.

Ha vki megbánt pl olyannal hogy online ismerkedik a hátam mögött annyi csak hogy 1.ismerje be ne tagadja 2. Törölje magát 3. Ne keressen mást. Ne ismerkedjen mögöttem.

Ha ez nem megy nyitva az ajtó.

Nem a szerelmvallomása érdekel ilyen esetekben.

Vagy rondán beszélt velem más nőkkel meg soha.

1. Tartson tiszteletet 2. Nem indok a düh, akkor is válogassa meg a szavait velem szemben 3. Ne forduljon elő még egyszer és meg egyszer. Beszéljen másokkal így aki megérdemli, ne a párjával szemben legyen nagypofája.

Ha nem megy, lenèz, neki is nyitva.

2023. aug. 6. 19:37
 8/9 anonim ***** válasza:
Tudni kellene mivel bántottad meg és esetleg ugyanazzal sokadjára?
2023. aug. 17. 11:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Elnondod neki, hogy hiányzik és bocsánatot kérsz. De az sem biztos hogy kommunikál még Veled. Az meg pláne nem biztos, hogy kibékültök.
2023. okt. 6. 09:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!