Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbántottam a barátnőmet,szakìtottunk.Hogyan tudom meggyőzni,hogy még mindig szeretem?Mit tegyek?
Nagyon nem mindegy hogy mit jelent az hogy "megbántottad"?!
Mert nem ugyanaz a kategória az hogy például elkéstél egy közös találkozóról/programról (vagy elfelejtetted) vagy mondjuk már hónapok óta megcsalod! Ez most csak két példa volt, de nem azonos súlyú dologról van szó.
Van az a szintű "megbántás" hogy MÁR nem kell győzködni a másikat, mert nem érdemes.
Én nem vágyok arra hogy majd közhelyekkel elintézik.
Ha vki megbánt pl olyannal hogy online ismerkedik a hátam mögött annyi csak hogy 1.ismerje be ne tagadja 2. Törölje magát 3. Ne keressen mást. Ne ismerkedjen mögöttem.
Ha ez nem megy nyitva az ajtó.
Nem a szerelmvallomása érdekel ilyen esetekben.
Vagy rondán beszélt velem más nőkkel meg soha.
1. Tartson tiszteletet 2. Nem indok a düh, akkor is válogassa meg a szavait velem szemben 3. Ne forduljon elő még egyszer és meg egyszer. Beszéljen másokkal így aki megérdemli, ne a párjával szemben legyen nagypofája.
Ha nem megy, lenèz, neki is nyitva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!