Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után hiányzom neki?
Figyelt kérdés
Az exem 3 hete szakított velem, viszont tegnap kaptam egy screenshotot amint azt írja valakinek hogy rettenetesen hiányzom neki. Azt is írta, hogy eddig nem gondolt rám, nonstop máson jár az agya, bár ezt nem tudom másik srácra érti e vagy úgy a mindennapokra...? Mert ha egy másik srácon járt eddig az esze 0-24 akkor fix nem állok szóba vele. Ha ti a helyébe lennétek mit gondolnátok?2023. aug. 3. 14:39
11/16 anonim válasza:
A nőknél is jelentkezik ám a szexhiány... ez a 3 hét pont elég ahhoz, hogy kívánós legyen.
12/16 anonim válasza:
Ha irta valakinek akkor gondolom nem viccelt, szoval hianyzol neki igen. Egyebkent onnan tudod még megallapitani hogy viselkedik a kozeledbe, ha nem szeret total kozonyos veled, titokba se figyelget. Nem latod rajta hogy buvalbaszott letört
13/16 A kérdező kommentje:
#11-es szerintem nem mindenkinek a szexen jár az esze 3 héttel szakítás után.
#12 eléggé búvalbaszott és letört, és egyszer beszéltünk szakítás óta, ott próbált cukiskodni vagy mi a fene...
2023. aug. 3. 18:18
14/16 anonim válasza:
Az ember hosszutavon nem tudja elrejteni a fajdalmat, elobb utobb kiul az arcan, az is latszik ha valaki direkt erolteti h jolvan kozbe meg latszik hogy napok ota nem aludt vagy bevan dagadva a szeme alatt a sok sirastol vagy kevan fogyva. de ha folyamatosan aztlatod hogy elvan akkor tuti nem hianyzol neki
15/16 anonim válasza:
Szerintem pont hogy akkor nem lépnél túl, ha tudnad hogy nem más srácra gondolt.
Engedd el, milyen gyerekes ez a screenshotolás. Ha megbánta legyen egyenes, de ez a viselkedés...
16/16 anonim válasza:
Úgy tűnik, hogy te vagy az, aki még mindig rá gondol. Itt is milyen szorgalmasan válaszolgatsz.
A szarkavaró screenshotküldőt üdvözlöm, nem kell ellenség oda, ahol ilyenek a barátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!