Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Jogosan hagyott el ezért a párom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan hagyott el ezért a párom?

Figyelt kérdés

2 éve voltunk együtt, nagyon szerettem, keveset veszekedtek, már együtt is éltünk, minden rendben volt, de ő már minnel előbb gyereket szeretett volna. Én csak 3-4 év múlva. Ő pedig 1-2 év múlva. Úgy érezte el van késve a gyerekvállalassal.

Azzal hogy én ezt mondtam neki, már nem tudott úgy ram nézni, nem bízott bennem. Mert mi van ha akkor se akarok. Rosszul esik, mert én tényleg vele képzeltem el q jövőmet megbíztam benne. De én még most nem éreztem kész magam erre.

Én 25/n

Ö 25/f

2023. aug. 1. 06:49
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Igen, én akkor is vele maradtam volna ha neki nem lehet.
2023. aug. 1. 07:28
 12/15 anonim ***** válasza:
85%

Hát nekem is elég kamunak tűnik. Barátnőmmel úgy szakított az exe, hogy eddig akart gyereket meg házasságot, de már nem akar és inkább elengedi, hogy neki legyen esélye találni mást, akivel ezeket átélheti. Aztán egy hét múlva megint beszéltek és akkor kiderült, hogy ez kamu volt, csak szimplán már kiszeretett belőle.

Amúgy nálunk pl az van, hogy én előbb akarok házasodni a barátom meg később, de nem szakítunk emiatt, mert azért nem 10 év különbséggel akarunk, meg tényleg nem ezen múlik a jó kapcsolat.

2023. aug. 1. 07:48
 13/15 anonim ***** válasza:
92%
25 évesen elkésve? Mert ha 35 lenne, akkor megérteném...
2023. aug. 1. 10:44
 14/15 anonim ***** válasza:
48%
Jogosan. Bármilyen indok jogos a szakításra, hiszen nem kell veled együtt lennie.
2023. aug. 1. 15:00
 15/15 A kérdező kommentje:
Tiszteletben tartom a döntését ettől függetlenül rosszul esik.
2023. aug. 1. 16:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!