Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan hagyott el ezért a párom?
Figyelt kérdés
2 éve voltunk együtt, nagyon szerettem, keveset veszekedtek, már együtt is éltünk, minden rendben volt, de ő már minnel előbb gyereket szeretett volna. Én csak 3-4 év múlva. Ő pedig 1-2 év múlva. Úgy érezte el van késve a gyerekvállalassal.
Azzal hogy én ezt mondtam neki, már nem tudott úgy ram nézni, nem bízott bennem. Mert mi van ha akkor se akarok. Rosszul esik, mert én tényleg vele képzeltem el q jövőmet megbíztam benne. De én még most nem éreztem kész magam erre.
Elég mondva csinált indoknak tűnik.. egy gyereknél amúgy sem az a fő szempont, hogy most 2 év vagy 4 év hanem az anyagi háttér és a párkapcsolat stabilitása. 😀
2023. aug. 1. 06:52
3/15 anonim válasza:
Magyarán nem nőt akar, hanem gyereket. Valószínüleg alapvető különbség van köztetek ebben, és most rád van zúdítva, hogy te vagy a hibás, a szeretetlen, vidd el te a balhét.
2023. aug. 1. 06:53
4/15 anonim válasza:
Szerintem örülj neki, hogy megszabadultál tőle, mert ez tuti valami kamu indok volt. Mit tud ő felmutatni 25 évesen, amitől úgy érzi, hogy el van késve a gyerekkel? Talán brazil, hogy ez az életcélja? Nevetséges. Egzisztencia? Házasság? Vagy csak fialj le neki ész nélkül a semmire, hogy teljesen kiszolgáltatottá válj már a huszas éveid végére? Mi változik vajon, most, hogy téged ejtett? Lesz gyereke 1-2 éven belül? Ha igen, az ultragáz, ennyi idő milyen mély kapcsolatra lehet építkezni?! Ha neki ennyire mindegy, hogy kit csinál fel, akkor jobb is, ha továbbállt.
2023. aug. 1. 06:53
5/15 anonim válasza:
Szerintem igaza van. Ha te egy JÓ kapcsolatban 2 év után nem érzed magad készen, akkor soha nem is fogod. Az érthető ők, ha előbb diplomázni akarsz, ha előbb X összeget félre akarsz tenni, ha előbb adott karrierrlépcsőt el akarsz érni. Logikus, és van is egy hatàrideje. De az, hogy te nem vagy kész, inkább azt jelenti, hogy a kapcsolatból még valami hiányzik.
2023. aug. 1. 06:56
6/15 A kérdező kommentje:
Házasságot is minnel előbb akart. Amit én is de azt mondtam ráérunk vele 1 év múlva is. Ami nem tetszett neki.
2023. aug. 1. 06:56
7/15 anonim válasza:
Ebből az is le jöhetet számáta, hogy te nem érzed annyira komolynak a kapcsolatotokat..
2023. aug. 1. 07:02
8/15 A kérdező kommentje:
Én komolynak éreztem, mással nem is tudtam volna elkepzelni a jövőmet.
2023. aug. 1. 07:07
9/15 anonim válasza:
Ha te ráértél a házasságra is, akkor feltenném a kérdést, hogy valaban biztos voltál-e a kapcsolatban. Nem azért írom, hogy vádaskodjak, hanem hogy te magad felé őszinte vagy-e.
De mondok mást: ha te kivonod a kapcsolatotokból a gyereket, tehát úgy vesszük, hogy nem lehet egyikőtöknek sem, akkor vele maradnál?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!