Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyi ideig várnátok ezzel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideig várnátok ezzel?

Figyelt kérdés
Ha a szakító fél ti vagytok, és a szakítás alapja, hogy nem látsz jövőt a pároddal, de szeretetben, békében váltok el egymástól, és neked is fájdalmas a szakítás. Mennyi idő kell ahhoz, hogy más férfi/nő után nézzetek? Akárcsak szexkapcsolat vagy rendes kapcsolat után.
2023. júl. 30. 11:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem egy előre meghatározott időre megy. A lelkedben érzed, hogy mikor lesz igényed rá. Pontosan addig kell várni.
2023. júl. 30. 12:02
 2/8 A kérdező kommentje:
Ezzel egyetértek, de aki már 2-3 héttel szakítás után másnál van, azzal van valami mentális probléma, nem? Vagy csak én gondolom ezt nagyon kevés időnek?
2023. júl. 30. 12:06
 3/8 anonim ***** válasza:
78%

Ha nem muszáj en soha nem várok.

Minek picsogjak olyanok miatt akikkel értelme nem volt lenni se? Igy is elment már rengeteg idom akkor feleslegesen, miatta. Azt meg nem fogja nekem senki visszaadni.

Pl valakivel elcsesztem 4 évet de csinaljak belole 5-öt 6-ot is?hülye lennék.

2023. júl. 30. 12:09
 4/8 anonim ***** válasza:
66%
Én is nagyon kevésnek tartom, kérdező. Itt nem beszélhetünk nagy érzelmekről az előző párja felé, aki ilyet csinál.
2023. júl. 30. 12:09
 5/8 anonim ***** válasza:
85%
Nem feltétlenül kell mentális problémákra gondolni. Mostani párommal úgy jöttem össze, hogy pénteken este szakítottam az exemmel, szombaton már a párom ágyában feküdtem le aludni. Megmondom miért, teljesen halott kapcsolat volt, és már hónapokkal korábban elengedtem teljesen. Nagyon sok probléma volt, már semmit nem érezte iránta, vagyis de, igazából utáltam azért, amiket velem lett. Aztán jelenlegi párommal nagyon erős volt a kémia, és konkrétan egymásnak estünk (ismertem már korábban, de nem volt köztünk romantikus viszony). Aztán olyan jól sikerült az este, hogy azóta is együtt vagyunk. Kellett magamon dolgozni, rendet tenni a fejemben, de egy pillanatig nem bántam meg, hogy így alakult. El kéne engedni ezt a mások szerelmi életén csámcsogást meg kárörvendést. Nekem is sokan mondták, hogy elkapkodom, nem lesz tartós stb. Senkinek semmi köze hozzá, nem tudhatod, hogy mi van a dolgok mögött. Másnak lehet hónapokra van szüksége (velem is volt ilyen) vagy épp bulizásra, esetleg pszichológusra.
2023. júl. 30. 12:17
 6/8 anonim ***** válasza:
78%
Első vagyok. Nekem volt hogy évek kellettek, volt hogy 2 hét. Pontosan az volt a helyzet, mint 5-ösnél, a kapcsolat végét én már rég feldolgoztam mert több alapvető ámde megoldható probléma volt, amire a másik fél csak ígérgette a megoldást de sosem tett semmit. Lelkileg így én már hamarabb apránként elbúcsúztam az évek alatt, amíg tartott a kapcsolat és a szakítás után semmi mást sem éreztem, mint megkönnyebbülést.
2023. júl. 30. 12:27
 7/8 anonim ***** válasza:

Hát aki egyből tud váltani és avval menti magát, hogy már korábban el kezdte fejben le építeni a kapcsolatot az is meg ér egy misét.

Azért mert ő már sejtheti, hogy vége lesz de a problémás partnerével marad saját magát és a "szerelmét" is megvezeti.

Ekkor szokott az jönni, hogy ő vagy közösen még küzdenek a kapcsolatért. Azért szerintem egy hónap után már látszik, hogy megy e vagy nem a kapcsolat mentés.

Nekem van egy olyan érzésem, hogy aki ez után is benne marad egy számára rossz kapcsolatban az igazából már csak magának építi ki ezt az ütköző zóna időt. Hogy ha jön valaki akkor egyből tudjon váltani. Ha ez áll fent akkor szerintem azért az emberért nem is kár.

Maximum csak egy árnyalattal jobb mint az akivel szakít. Ezért én például nem merném így itt hirdetni az igét, hogy ez jó mert ezt így nem lehet kijelenteni.

Ezen a platformon sok a könnyen befolyásolható, bizonytalan és talán gyenge jellem. És ez egy könnyű mód, arra számukra hogy gyorsan tovább lépjenek. Holott a személyiség fejlődésükhöz lehet, hogy nem ez a jó megoldás.

Magyarán ha valaki érzékeli, hogy baj van a kapcsolatával és például egy hónapig próbálkozik ki javítani és nem sikerül, sokkal gerincesebb ki dobni a másikat mint ki használni és addig rajta csüngeni amig nem jön az alternatíva.

2023. júl. 30. 22:51
 8/8 anonim ***** válasza:
7es ez nem így megy végbe egy emberben, mint ahogy te elképzeled.
2023. júl. 30. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!