Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mennyi ideig várnátok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideig várnátok az eljegyzésre? Zavarna a tudat, hogy az exet eljegyezte téged viszont nem?

Figyelt kérdés

26 éves nő vagyok, a párom 32 éves.

Mindkettőnknek volt kapcsolata ezelőtt, rajtam kívül egy nővel élt együtt akit el is jegyzett 2 év együtt élés után, összesen 5 évig voltak kapcsolatban.

Mi 2 éve élünk együtt, mióta össze jöttünk.

Az ex után voltak kisebb, hosszabb románcai, én vagyok hosszú évek után az első akivel együtt is él. Barátok, család elmondása alapján szöges ellentéte vagyok a fent említett exnek. (Említésre méltó, hogy a nő már kiharcolta az eljegyzést, de ez engem cseppet sem vígasztal).

A párom barátai odavannak a kapcsolatunknak, mert sikerült kimozdítani a komfortzónából, és bármit megtenne azért hogy boldog legyek, kivéve azt a nagy kérdést.

Persze elhamarkodott sem akarok lenni, mert szó nem esett róla, hogy házasodnánk-e vagy sem. Viszont nem szeretnék ,időt pocsékolni’ mert ha csak egy ugródeszka vagyok, régen veszett ügy. Sajnálom hogy nagyon kesze-kusza lett.

2023. jan. 28. 01:48
A kérdező szavazást indított:
1-2 év az ideális
3-4 év belefér
5 év (igazából már házasok vagytok, csak nem tudtok róla
27 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezt vele beszéld meg, hogy mik a tervei a késöbbiekben.
2023. jan. 28. 02:03
 2/15 anonim ***** válasza:
90%

"Igazából már házasok vagytok, csak nem tudtok róla" Hát ez jó :')

Amúgy ha nem beszéltetek róla, akkor hozd fel neki a témát és beszéljetek róla.

2023. jan. 28. 02:57
 3/15 anonim ***** válasza:
59%
Eljegyezne mint az exet aztán szakitás mint az exszel? Nekem igy nem is lenne jo.
2023. jan. 28. 05:21
 4/15 anonim ***** válasza:
74%
Beszélj vele. Az eljegyzést kiharcolni! Pfujj
2023. jan. 28. 06:21
 5/15 anonim ***** válasza:
91%

Minek akarsz hozzámenni, ha annyira se jó a kapcsolat, hogy ezt vele beszéld meg? Két év alatt az se került szóba, hogy egyáltalán akar-e házasodni.

Az exe kierőszakolta az eljegyzést, kapott egy gyűrűt, hogy befogja, de három évvel később se volt a felesége. Ebből nekem nem az jön le, hogy a pasid akarna házasodni.

2023. jan. 28. 06:54
 6/15 anonim ***** válasza:
94%
A világ napról napra változik, sokan nem értékelik sőt lenézik a házasság intézményét. A házasságok nagyobb része válással végződik a környezetemben! Talán már nem is gondolkodik a házasodásban attól függetlenül, hogy téged maximálisan szeret és veled képzeli el a jövőt.
2023. jan. 28. 06:56
 7/15 anonim ***** válasza:
12%
Most értelme a házasságnak? Miért a nők sírnak érte? Pedig a férfi gonosz!
2023. jan. 28. 07:16
 8/15 anonim ***** válasza:
31%
Most=mi
2023. jan. 28. 07:17
 9/15 anonim ***** válasza:
81%

Több kapcsolata is volt előtted, 32 éves, pontosan tudnia kéne, milyen nővel élné le az életét és ha veled van, akkor úgy lenne logikus, hogy veled akarja. 1-2 év ideális ebben a korban, naaaagyon maximum 3. De erről beszélni kell már az elején, hogy van e ilyen terve, nem is az, hogy veled, de akar e házasodni. Erre kérdezz rá most, nem gáz, egy 26 éves nő 2 év után alap, hogy várja az eljegyzést (ha akar házasodni). Én nem értem mire vár, ha ennyi ideje éltek együtt, de majd ő úgyis megmondja.

Amúgy igen engem zavarna, ha az exet megkérte, engem meg nem. Eleve már se neki se a családjának, barátainak nem lesz akkora öröm, hiszen vótmá. Nekem fontos, hogy csak engem kérjen meg és csak engem vegyen el és velem legyen közös gyereke. Ezek fontos pillanatok és mindenkinek csak egynek kéne lennie az életében ideális esetben.

2023. jan. 28. 07:38
 10/15 anonim ***** válasza:
90%

Két éve együtt vagytok és egyszer nem jött fel a téma ? Bocsi, de miről szoktatok beszélgetni, ha erről nem, az időjárásról? Én már ismerkedni is mindig úgy mentem, hogy elmondtam, ezekre vágyom (na nem az aktuális randi partnerrel, hanem úgy a jövőben valakivel, akivel majd komoly lesz a kapcsolat). Eleve össze sem jönnek olyannal, akivel ebben nem egyezunk.

24N

2023. jan. 28. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!